Autoverhuur
Golden Sands
Inklappen
Bulgarije // Golden Sands
Gegevens wijzigen

Auto huren Golden Sands – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bulgarije is meestal niet het eerste vakantie land waar men aan denkt, maar Sixt autoverhuur maakt het wel heel gemakkelijk om een rustige vakantie in Golden Sands, Bulgarije te hebben. Wereldwijd kunt u een auto huren die gemiddeld nog geen 6 maanden oud is en kunt u kosteloos annuleren en omboeken.

 
 • Golden Sands/International h-l

  Sixt Autoverhuur
  Golden Sands
  9007 Varna

  Ma. - Vr.09:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Autoverhuur
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  Ma. - Vr.10:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Goedkoop auto huren in Golden Sands Bulgarije

Voor elk soort reiziger biedt onze autoverhuur in Goldens Sands een auto. Van compacte auto's tot grote SUV's, de mogelijkheden zijn eindeloos. Standaard geÔntegreerde navigatie is gratis, zo kunt u gemakkelijk van punt A naar punt B komen via de snelste weg. En hoeft u nooit te verdwalen. Daarnaast biedt Sixt exclusieve auto's, zodat u altijd de beste auto tot uw beschikking heeft.

Een auto huren in Golden Sands

Naar Golden Sands met het vliegtuig kunt u het beste in de nabijgelegen plaats Varna (VAR) aankomen. Met de bus bent u binnen een half uur in Golden Sands waar u de huurauto kunt ophalen. Na het ophalen van uw auto kunt u naar ťťn van de vele hotels aan de kust gaan. De mogelijkheden verschillen van chique hotels tot Bulgaarse appartementen waar de Bulgaarse cultuur nog goed te zien is. Het is mogelijk om de auto 24 uur per dag op te halen of terug te brengen bij de autoverhuur in Golden Sands. Naast het mooie landschap waar u met een auto doorheen kan rijden, zijn er nog meer voordelen. Het openbare vervoer in Bulgarije is niet altijd even betrouwbaar, met een auto bent u altijd op tijd bij uw plek van bestemming.

Bestemmingen in de buurt met een huurauto in Golden Sands

De badplaats Varna bevindt zich op 30 minuten rijden van Golden Sands. Dit is niet alleen ťťn van de beste badplaatsen van Bulgarije, maar staat ook nog bekend om zijn mooie binnenstad met oude Bulgaarse architectuur. Op een afstand van ongeveer 3 uur rijden door het adembenemende landschap ligt Veliko Tarnovo, de voormalige hoofdstad van Bulgarije. De stad is gebouwd op een bergachtig landschap en heeft een geschiedenis die tot 5000 jaar terug gaat. Hier kunt u de echte Bulgaarse cultuur proeven. En van een geweldig uitzicht genieten, tijdens uw autorit naar Veliko Tarnovo en tijdens uw verblijf. Door goedkoop een auto te huren in Golden Sands kunt u heel Bulgarije per auto ontdekken!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice