Autoverhuur
Gent (bij centraal station)
Inklappen
BelgiŽ // Gent // Gent (bij centraal station)
Gegevens wijzigen

Auto huren Gent (bij centraal station) - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Aaigemstraat 16
  9000 Gent BE +32-70225800
 
Type station: Stad
GDS-code: GNEC01
Sixt verhuurstation: 8129
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
 
 

Nuttige informatie over het Gent (bij centraal station) Sixtkantoor

Gent heeft veel te bieden, een ideale dag in Gent begint met een lekker ontbijtje bij de Mub'Art, gevolgd door een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten. De meer moderne kunstliefhebber kan eveneens een bezoek aan het SMAK brengen. Na het museumbezoek, maak ik een wandeling in het Citadelpark. Hierna vertrek ik met de tram richting centrum, waar ik op de Korenmarkt of aan de Graslei geniet van een lekkere lunch. Aanraders zijn de Godot op de Heiaard, of als het specialer mag zijn gaat u naar de C-Jean. Na de lunch gaan we lekker shoppen in de Veldstraat en de omliggende straten. Even binnenspringen in de Sint-Baafskathedraal zorgt altijd voor een baken van rust. We ronden de middag af met een heerlijke wafel bij Max op het Sint-Baafsplein. Het perfecte diner beleef ik bij Volta aan de Nieuwe Wandeling of in La Vita Ť Bella op de Brusselsesteenweg. 's Avonds maken we ons klaar voor een drankje op de Vrijdagsmarkt. In De Dulle Griet vindt u een haast eindeloos aanbod van Belgische en buitenlandse bieren. Voor een echt feestje trekken we verder naar de Charlatan op het Sint-Jacobsplein, of naar ťťn van de vele danscafťs in de Overpoort. Met vriendelijke groet, Sixt Team Gent.

( Station Manager )
 • Huurauto Op de vestiging Gent (bij centraal station)

Een auto huren dichtbij het Centraal Station bij Sixt autoverhuur in Gent

Wilt u graag meer zien van het mooie Gent of gaat u op zakenreis naar deze Belgische stad in Oost-Vlaanderen? Dan is het huren van een auto in deze stad natuurlijk de ideale oplossing. Bij Sixt heeft u altijd de keuze uit een breed assortiment huurauto's. Wij bieden u premium voertuigen tegen een scherp tarief. U kunt bijvoorbeeld een sportauto, cabrio, SUV of busje huren. U kunt 24 uur per dag uw huurauto in Gent ophalen. Wanneer u een auto reserveert bij Sixt, kunnen we alleen de door u geboekte categorie garanderen en niet een specifiek voertuig. Autoverhuur Gent regelt u gemakkelijk online, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken.

Ontdek de grootste en gezelligste stad van Oost-Vlaanderen met een huurauto

Gaat u gezellig een weekendje weg of heeft u een zakenlunch in deze stad? Goedkoop een auto huren Gent is dan een slimme keuze. Het is een sfeervolle stad waarin de rijkdom van vroeger nog volop zichtbaar is. Alle voertuigen zijn voorzien van de nodige voorzieningen, zodat uw reis veilig en comfortabel verloopt. Vanaf het ophaalpunt rijdt u probleemloos naar uw hotel in het centrum van de stad. Kortom, een auto huren is niet alleen goedkoop, maar biedt u talloze mogelijkheden. Goedkoop een mooie auto huren in Gent is snel en gemakkelijk gerealiseerd. Wij kijken ernaar uit u de sleutels van uw huurauto te overhandigen bij het centraal station Sint-Pieters.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Gent (bij centraal station) GNEC01 Aaigemstraat 16 9000 Gent 51.038736, 3.709581 +32-70225800 +32-93883480

Sixt verhuurstation Gent (bij centraal station) GNEC01

Aaigemstraat 16
9000 Gent
 
Telefoon +32-70225800
Fax +32-93883480

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice