Bahrain Luchthaven

Bahrain Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Building 200 Road 2403 Blk 224, 75104 Muharraq

GDS-Code: BAH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bahrain Luchthaven

Een goede auto huren bij Bahrain Luchthaven

Bij Sixt kunt u nu ook een uitstekende eigentijdse auto huren in Bahrain. Zo reist u op en top comfortabel en bovendien uitermate betaalbaar door dit prachtige kleine eilandstaatje in de Golf van Perzië. Door goedkoop een auto te huren bij Bahrain Luchthaven kunt u op geriefelijke wijze aantrekkelijke bezienswaardigheden bezoeken zoals het Nationale Museum van Bahrain, de indrukwekkende Al Fateh Moskée en het schitterende Arad Fort. Ook de hoofdstad Manama is een sfeervolle oude plaats waar veel te zien en te beleven valt wanneer de Perzische cultuur u interesseert.

Bekijk meer Bekijk minder
De Sixt autoverhuur is er voor u

De Sixt autoverhuur is er voor u

Bij de Sixt autoverhuur op Bahrain Luchthaven staan wij altijd voor u klaar met ons uitstekend onderhouden wagenpark. Wanneer u op Bahrain Luchthaven een huurauto bij ons reserveert dan kunt u rekenen op zeer veilig, comfortabel en representatief tijdelijk vervoer. Onze autoverhuur heeft een goede naam en wij doen er alles aan om ook u van dienst te kunnen zijn met een goede personenauto, een handige stationwagen, een robuuste SUV of een praktisch busje. Zo reist u gemakkelijk en betrouwbaar naar Manama en andere bijzondere locaties in het land. Bij uw huurauto kunt u verder ook nog eens de beschikking krijgen over onder meer een modern navigatiesysteem en een goedgekeurd kinderzitje.

Snel en betrouwbaar uw huurauto regelen

Snel en betrouwbaar uw huurauto regelen

De autoverhuur van Sixt maakt het mogelijk om snel, betrouwbaar en goedkoop een bij uw wensen passende auto te huren. Goedkoop een auto huren bij Bahrain Luchthaven kan online via de website, met behulp van onze handige smartphone app, telefonisch, direct via uw eigen reisorganisatie en natuurlijk op onze gastvrije locatie zelf. Een auto huren bij Bahrain Luchthaven staat voor veel gemak, vertrouwde service en perfecte auto's in ieder segment!