Auto huren in Bahrein

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Bahrein

Meest populair in Bahrein

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bahrain Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Bahrein

Een auto huren in Bahrein is zó gebeurd!

Een auto huren in Bahrein is zó gebeurd!

Ook het huren van een goede auto in Bahrein is bij ons in een oogwenk gebeurd. Het werkt precies zo gemakkelijk als u dat altijd van onze autoverhuur gewend bent. Onze vriendelijke medewerkers bij de locaties die u op onze website vindt, helpen u graag op weg met een passende huurauto voor uw vakantie of zakelijke trip. Daarbij betaald u geen cent teveel en weet u middels onze duidelijke huurovereenkomst precies waar u aan toe bent binnen de periode waarin u de auto van ons huurt tijdens uw verblijf in de prachtige archipel Bahrein.
Geheel volgens wens een auto huren in Bahrein!

Geheel volgens wens een auto huren in Bahrein!

Bij ons in Bahrein huurt u altijd een auto die volledig is toegespitst op de wensen en eisen die u stelt aan veilig en comfortabel vervoer voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Op de diverse locaties waar u ons autoverhuurbedrijf kunt vinden, zijn alle auto's in het uitgebreide wagenpark technisch perfect en in zeer representatieve uiterlijke staat. Zo kunt u te allen tijde vanaf onze locatie vertrekken in een comfortabele goed onderhouden passende personenauto of in één van onze praktische bedrijfswagens zoals diverse handige bestelbusjes, verschillende vrachtwagens en praktische verhuisauto's. Ook in Bahrein bent u bij Sixt het beste af voor zorgeloos vervoer!
Auto huren in Bahrein - huurauto online boeken

Auto huren in Bahrein - huurauto online boeken

Tijdens uw bezoek aan Bahrein kunt u gewoon zoals u dat gewend bent bij ons terecht om een auto te huren. U kunt van tevoren een auto in Bahrein huren via www.sixt.nl, met bemiddeling van uw reisbureau of ter plaatse bij een van onze vestigingen in het land. Of u Bahrein nu bezoekt voor recreatieve of zakelijke doeleinden, bij onze professionele autoverhuur vindt u altijd een perfect onderhouden auto van een recent bouwjaar die ook uiterlijk in nieuwstaat verkeerd. Wij hebben in Bahrein voor u een huurauto in alle klassen vanaf een praktische kleine stadsauto uit het lagere segment, tot en met een zeer luxueuze ruime business wagen uit het hoogste segment.
Show more

Handige weetjes voor huren in Bahrein

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bahrein?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bahrein dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bahrein.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Bahrein?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 313 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,4)
Op de SIXT-vestiging
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Bahrein

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bahrein?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bahrein?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Bahrein

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Bahrein

Meer weergeven