Brisbane City

Brisbane City AUTOVERHUUR

adres

49 Barry Parade, 4006 Fortitude Valley


Telefoon: +61-730063255

GDS-Code: BNE

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brisbane City

Een auto huren in Brisbane Int Luchthaven is de beste keuze

Een auto huren in Brisbane is essentieel om alle bezienswaardigheden van deze stad in Australië te kunnen bezoeken. U bent het beste af met een auto huren in Brisbane Int Luchthaven (BNE). U krijgt bij ons verhuurstation in de aankomsthal van de luchthaven een nieuwe huurauto of stationwagen mee, waarna u snel koers kunt zetten naar de hoofdstad van de deelstaat Queensland. Dankzij onze goedkope autoverhuur bent u in staat om het avontuur tegemoet te rijden. Op weg naar de Gold Coast en het subtropische klimaat, het adembenemende landschap en vriendelijke lokale bevolking.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelige autoverhuur in Brisbane Int Luchthaven bij Sixt

Voordelige autoverhuur in Brisbane Int Luchthaven bij Sixt

Onze autoverhuur in Brisbane Int Luchthaven is uw eerste korte stop na aankomst in het oosten van Australië. Het verhuurkantoor is alle dagen van het jaar van 06.00 tot 23.00 uur open, ook tijdens speciale feestdagen. De keuze aan huurauto's is breed, met onder meer verschillende modellen Nissan, Hyundai, Holden en Kia. U kunt ter plaatse in de aankomsthal een auto huren, maar het is nog gemakkelijker om dit thuis al te regelen. Hetzij online (via onze website of mobiele app voor tablet en smartphone), dan wel via onze dag en nacht bereikbare telefonische reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). Een auto huren in Brisbane Int Luchthaven was nog nooit zo goedkoop.

Geniet met uw gehuurde auto van een onbezorgde vakantie in Queensland

Geniet met uw gehuurde auto van een onbezorgde vakantie in Queensland

Onze autoverhuur op de luchthaven ligt slechts 14 kilometer ten noordoosten van Brisbane. Huur hier een auto en rijd naar Australia Zoo, de botanische stadstuinen, het huis van de Crocodile Hunter, winkelcentrum Queen Street Mall of maak een uitstapje naar Sea World en Fraser Island om wilde dingo's te zien. Als u een auto huurt bij Sixt, heeft u de garantie van een onbeperkt aantal kilometers. Daarnaast kunt u uw standaard WA-verzekering desgewenst laten omzetten in een allrisk verzekering en een babyzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder bijboeken. De dekking tegen schade en diefstal is al inbegrepen. Reserveer nu uw auto die u bovendien 24 uur per dag kunt ophalen en inleveren bij ons verhuurstation.