Autoverhuur
Brisbane
Inklappen
AustraliŽ // Brisbane
Gegevens wijzigen

Auto huren Brisbane – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Brisbane Luchthaven
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  Ma. - Zo.06:00 - 21:45
  Feestdag06:00 - 21:45
  Op deze locatie huren

 • Brisbane
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  Ma. - Vr.08:00 - 16:45
  Za. - Zo.08:00 - 11:45
  Feestdag08:00 - 16:45
  Op deze locatie huren

 • Brisbane Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  Ma. - Zo.06:00 - 21:45
  Feestdag06:00 - 21:45

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

 • Brisbane

  Sixt Autoverhuur
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  Ma. - Vr.08:00 - 16:45
  Za. - Zo.08:00 - 11:45
  Feestdag08:00 - 16:45

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Een auto huren in Brisbane bij autoverhuur Sixt

Bij de goedkope autoverhuur van Sixt, kunt u in het Australische Brisbane een auto reserveren voor een door uzelf te bepalen aantal dagen of weken. Met een optisch en technisch perfect onderhouden huurauto uit ons gevarieerde aanbod bezoekt u op geriefelijke wijze diverse aantrekkelijke locaties in de stad zoals onder andere de Brisbane River, het interessante Brisbane Museum, the Queensland Gallery of Moderne Art, en het Sir Thomas Planetarium. Na vertrek vanaf onze autoverhuur bent u ook snel in ťťn van de twee uitgaansgebieden in Brisbane, waar u gezellige bars, clubs, dancings, theaters en horecagelegenheden vindt die garant staan voor veel aangenaam amusement en een keur aan gerechten uit de Australische keuken. In een echte barbecue cultuur als die van AustraliŽ kunt u er van op aan dat er in de restaurants veel smakelijke vleesgerechten geserveerd worden in de buitenlucht!

Altijd zorgeloos op stap door bij Sixt een auto te huren in Brisbane!

Bij onze goedkope autoverhuur een auto huren betekend dat u altijd de beschikking krijgt over een auto die niet ouder is dan een half jaar, en in optimale staat van onderhoud verkeert. Voor vakantiegangers en zakelijke rijders hebben wij bij onze autoverhuur diverse geschikte modellen klaar staan die er als nieuw uitzien. In ons gevarieerde aanbod vindt u onder meer handige kleinere stadsauto's, ruime gezinsauto's en extra luxe uitgevoerde directiewagens voor een succesvol zakelijk bezoek aan Brisbane. Iedere auto die u bij ons huurt wordt regelmatig gecontroleerd op technische en optische gebreken. Zoals u kunt zien op de website, vindt u onze autoverhuur en Brisbane op diverse locaties in en om de stad, waaronder onze vestiging op de luchthaven van Brisbane, Level 2 Arrivals Hall, 4007 Brisbane. Hier staan onze klantvriendelijke medewerkers u dagelijks van 06:00 - 23:00 graag met raad en daad terzijde om u te helpen met uw keuze voor de juiste huurauto in uw persoonlijke situatie.

Comfortabel onderweg vanaf de autoverhuur en Brisbane

U kunt bij ons eenvoudig online via de website een goede auto huren in Brisbane. Ook kunt u de auto van uw voorkeur bespreken via onze mobiele app, telefonisch of rechtstreeks op een van de vestigingen. Onze voorwaarden, die u alvast op de website kunt doornemen, zijn kort maar krachtig en de huurovereenkomst die u van ons ontvangt laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Extra's als bijvoorbeeld een veilig kinderzitje of een zeer functioneel navigatiesysteem zijn te allen tijde mee te huren!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice