Autoverhuur
ArmeniŽ
Inklappen
ArmeniŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in ArmeniŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in ArmeniŽ kan gewoon bij Sixt!

Ook wanneer u in ArmeniŽ bent, kunt u gewoon bij ons terecht voor een goede en betaalbare huurauto. Wij helpen u graag op weg vanuit onze locatie in de hoofdstad Yerevan waar u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur terecht kunt op Northern Avenue 10/1. In het weekend en op zon- en feestdagen is deze locatie geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Voor het ophalen en inleveren van uw huurauto bent u 24 uur per dag welkom. Op de nabij gelegen luchthaven van ArmeniŽ kunt u Sixt vinden op de locatie Zvartnots International AP 0042 Yerevan (EVN) waar u het hele jaar door 24 uur per dag van harte welkom bent bij onze autoverhuur.

Armenien - monastery of Geghard

Snel en praktisch een goede auto huren in ArmeniŽ

Wij staan internationaal bekend om onder meer de scherpe prijzen en het eersteklas vervoer waarop u ook mag rekenen tijdens uw verblijf in ArmeniŽ. Dit prachtige land in de zuidelijke Kaukasus bestaat voor een belangrijk deel uit bergachtig gebied. Dan is het huren van een goede auto waarop u volledig kunt vertrouwen van groot belang. In de autoverhuur op onze locaties in ArmeniŽ kunt u absoluut dezelfde service verwachten die u elders van ons gewend bent. Wij staan altijd voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee wanneer u bij ons komt om in ArmeniŽ een auto te huren.

Armenien -  building of the ministry of transport

Een perfecte auto huren in ArmeniŽ bij een vertrouwd adres!

Bij Sixt kunt u in ArmeniŽ tegen net zulke goede voorwaarden een auto huren als waar dan ook ter wereld. Wij laten u vanaf onze locaties in ArmeniŽ uitsluitend vertrekken in een auto die technisch en optisch helemaal up to date is. Zoals u dat van ons autoverhuurbedrijf gewend bent, verhuren wij ook in ArmeniŽ een groot scala aan verschillende personenauto's in alle prijsklassen en kunnen wij u ook van dienst zijn met goede en betaalbare bedrijfsauto's zoals bestelbusjes, vrachtwagens en verhuiswagens!

Armenien -  Sacred Khor Virap Monastery

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice