Auto huren in Yerevan

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Meest populair in Yerevan

*De prijzen zijn berekend op 27.03.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Yerevan, beginnend op 03.04.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Yerevan

Auto huren Yerevan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Yerevan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u voor het eerst naar Yerevan of bent u er al vaker geweest? Zowel voor de nieuwe als de terugkerende bezoeker heeft deze stad veel moois te bieden. Met een huurauto van SIXT autoverhuur bevindt u zich meteen in het volle Armeense leven.
Goedkoop een auto huren in Yerevan

Goedkoop een auto huren in Yerevan

Bij onze autoverhuur in Yerevan bent u niet alleen verzekerd van een eerlijke prijs, maar krijgt u ook de beschikking over een betrouwbare auto. Doordat onze auto's goed onderhouden worden en gemiddeld niet ouder dan een halfjaar zijn, verkeren zij in prima staat. U vindt onze autoverhuur bijvoorbeeld bij het vliegveld, maar ook in het centrum van de stad. Zo kunt u ervoor kiezen om meteen vanuit het vliegtuig in de auto te stappen. Zvartnots International Airport wordt ook wel aangeduid met de code EVN.
Genieten met een huurauto in Yerevan

Genieten met een huurauto in Yerevan

In het Matenadaran museum is een groot aantal oude manuscripten te bewonderen. De Armeniërs zijn erg trots op hun oude christelijke cultuur en er is dus ook alle moeite gedaan om de middeleeuwse manuscripten zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wanneer u een bezoek gaat brengen aan het Nationaal Museum, trek dan ook wat tijd uit om de Dancing Fountains te bekijken op het plein dat voor het gebouw ligt. Vooral in de avond biedt dit waterorgel een bijzondere aanblik. Bovendien is het erg gezellig op het plein door de vele kleine restaurantjes waar u een gastvrije ontvangst zal worden geboden. Bent u een zakelijke reiziger? Door een auto te huren bij Sixt kunt u de verloren ogenblikken benutten om toch even een kijkje te nemen in de stad.
De adembenemende omgeving van de stad

De adembenemende omgeving van de stad

Een auto huren in Yerevan verlegt de grenzen. U bent ook in staat om op eigen gelegenheid de verre omgeving van de stad te verkennen. Als u een natuurliefhebber bent, is een bezoek aan de Caucasian Mountains in de buurt van Yerevan bijna een must. Hier vindt u de natuur zoals die behoort te zijn: puur en ongerept. Een mooie bergwandeling na een prachtige rit bezorgt u zeker een heerlijke dag. Een bezoek aan het stadje Etsjmiadzin laat u zien hoe de verschillende invloeden in Armenië zijn samengesmolten tot een eigen identiteit. Deze plaats is het religieuze centrum van het land. Niet alle wegen zijn even goed, maar de snelwegen zijn over het algemeen in goede staat.
Show more
Handige weetjes voor huren in Yerevan
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Yerevan?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Yerevan dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Yerevan.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Yerevan?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Yerevan. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 179 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Overgave voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Yerevan

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Yerevan?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Yerevan?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Yerevan?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Yerevan

Meer weergeven