Yerevan

Auto huren Yerevan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u voor het eerst naar Yerevan of bent u er al vaker geweest? Zowel voor de nieuwe als de terugkerende bezoeker heeft deze stad veel moois te bieden. Met een huurauto van SIXT autoverhuur bevindt u zich meteen in het volle Armeense leven.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Yerevan

Bij onze autoverhuur in Yerevan bent u niet alleen verzekerd van een eerlijke prijs, maar krijgt u ook de beschikking over een betrouwbare auto. Doordat onze auto's goed onderhouden worden en gemiddeld niet ouder dan een halfjaar zijn, verkeren zij in prima staat. U vindt onze autoverhuur bijvoorbeeld bij het vliegveld, maar ook in het centrum van de stad. Zo kunt u ervoor kiezen om meteen vanuit het vliegtuig in de auto te stappen. Zvartnots International Airport wordt ook wel aangeduid met de code EVN.

Bekijk meer Bekijk minder
Genieten met een huurauto in Yerevan

Genieten met een huurauto in Yerevan

In het Matenadaran museum is een groot aantal oude manuscripten te bewonderen. De Armeniërs zijn erg trots op hun oude christelijke cultuur en er is dus ook alle moeite gedaan om de middeleeuwse manuscripten zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wanneer u een bezoek gaat brengen aan het Nationaal Museum, trek dan ook wat tijd uit om de Dancing Fountains te bekijken op het plein dat voor het gebouw ligt. Vooral in de avond biedt dit waterorgel een bijzondere aanblik. Bovendien is het erg gezellig op het plein door de vele kleine restaurantjes waar u een gastvrije ontvangst zal worden geboden. Bent u een zakelijke reiziger? Door een auto te huren bij Sixt kunt u de verloren ogenblikken benutten om toch even een kijkje te nemen in de stad.

De adembenemende omgeving van de stad

De adembenemende omgeving van de stad

Een auto huren in Yerevan verlegt de grenzen. U bent ook in staat om op eigen gelegenheid de verre omgeving van de stad te verkennen. Als u een natuurliefhebber bent, is een bezoek aan de Caucasian Mountains in de buurt van Yerevan bijna een must. Hier vindt u de natuur zoals die behoort te zijn: puur en ongerept. Een mooie bergwandeling na een prachtige rit bezorgt u zeker een heerlijke dag. Een bezoek aan het stadje Etsjmiadzin laat u zien hoe de verschillende invloeden in Armenië zijn samengesmolten tot een eigen identiteit. Deze plaats is het religieuze centrum van het land. Niet alle wegen zijn even goed, maar de snelwegen zijn over het algemeen in goede staat.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties