Buenos Aires Luchthaven Newbery

Buenos Aires Luchthaven Newbery AUTOVERHUUR

adres

Av Rafael Obligado S/n, C1425DAA Buenos Aires

GDS-Code: AEP

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZA:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Buenos Aires Luchthaven Newbery

Auto huren Buenos Aires Luchthaven Newbery

Tijdens uw verblijf in Argentinië kunt u goedkoop een auto huren bij Buenos Aires Luchthaven Newbery. Buenos Aires is een indrukwekkende metropool die veel te bieden heeft aan iedereen met een voorkeur voor bijzondere cultuur, architectuur en een fantastisch klimaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan een belangrijk monument als de Obelisco! Ook fantastische locaties zoals het Nationaal Historisch Museum en het Lezama Park zijn beslist de moeite waard. Om sneller en handiger door de stad en de rest van het land te kunnen reizen, is een eersteklas huurauto van Sixt uw aangewezen hulpmiddel. Zo stuurt u zelf op comfortabele en betaalbare wijze door Buenos Aires zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Bekijk meer Bekijk minder
Het gemak van Sixt autoverhuur

Het gemak van Sixt autoverhuur

Bij onze autoverhuur op Buenos Aires Luchthaven Newbery kunt u snel en zeer eenvoudig een goede auto huren. Dit kan direct via de website, uw eigen reisorganisatie, telefonisch, met onze praktische app voor uw smartphone of natuurlijk tijdens een persoonlijk bezoek aan onze autoverhuur. Op onze locatie bij Buenos Aires Luchthaven Newbery staan onze goed geïnformeerde medewerkers voor u klaar om u met raad en daad terzijde te staan bij uw keuze voor een eersteklas personenauto, een handige stationwagen, een leuke cabriolet of een representatieve directiewagen voor uw zakelijke bezoeken.

Altijd meer dan waar voor uw geld bij Sixt

Altijd meer dan waar voor uw geld bij Sixt

Goedkoop een auto huren bij Buenos Aires Luchthaven betekent dat u tijdens uw bezoek aan Buenos Aires te allen tijde over een auto beschikt die technisch gezien perfect presteert en er ook nog eens als nieuw uitziet. Tel daar de scherpe prijs bij op en u krijgt op alle fronten meer dan waar voor uw geld bij de Sixt autoverhuur op Buenos Aires Luchthaven Newbery!

Maximiliano Escobar
( Station Manager )