Buenos Aires Luchthaven Ezeiza

Buenos Aires Luchthaven Ezeiza AUTOVERHUUR

adres

Autopista Tte Gral., B1802EZE Buenos Aires

GDS-Code: EZE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Buenos Aires Luchthaven Ezeiza

Beschikbare autogroepen op Buenos Aires Luchthaven Ezeiza

* De prijzen zijn berekend op 22.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Buenos Aires Luchthaven Ezeiza vanaf 22.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Snel een goede auto huren bij Buenos Aires Luchthaven Ezeiza(EZE)

Wanneer u voor een welverdiende vakantie of een zakenreis in Buenes Aires moet zijn, is het goed om te weten dat u bij Sixt in Argentinie onder andere terecht kunt bij de autoverhuur bij Buenos Aires Luchthaven Ezeiza voor het huren van een goede representatieve auto in perfecte technische en optische staat. U kunt ons daar vinden op de locatie Meet & Greet Service, B1802EZE Buenes Aires waar wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 09:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelige autoverhuur bij Buenos Aires Luchthaven Ezeiza is er voor u!

De voordelige autoverhuur bij Buenos Aires Luchthaven Ezeiza is er voor u!

Bij Sixt kunt u goedkoop een uitstekende auto huren bij Buenos Aires Luchthaven Ezeiza waar onze deskundige medewerkers u graag verder helpen om uw reis in Argentinie op plezierige wijze voort te kunnen zetten. Wij hebben een zeer groot wagenpark voor u klaarstaan waaruit u kunt kiezen voor onder meer handige kleinere stadsauto's, praktische gezinswagens of een zeer luxe directie auto waarmee u op stijlvolle wijze een bezoek kunt brengen aan uw belangrijke zakenrelaties. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt vertrekken vanaf onze locatie in Buenes Aires.

Zorgeloos op stap met een huurauto van Sixt

Zorgeloos op stap met een huurauto van Sixt

Vanuit onze autoverhuur rijdt u direct Buenes Aires binnen waar u kunt genieten van de fraaie omgeving met bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld De Avenida 9 de Julio, de breedste straat ter wereld, de Plaza de Mayo, een schitterend gelegen plein, en het graf van Eva Perón op het Recoleta kerkhof. Argentinie is een fantastisch land om te bezoeken en wij laten u hiertoe graag vanuit onze autoverhuur vertrekken met een veilige, comfortabele auto die geen technische en uiterlijke gebreken vertoont. Wij wensen u een aangename reis en zien u graag nog eens terug bij onze autoverhuur!

Maximiliano Escobar
( Station Manager )