Prijs weergeven

Vrachtwagen huren

Een Vrachtwagen huren bij sixt behoort uiteraard tot de mogelijkheden, wij willen u namelijk zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt bij sixt al vanaf één dag terecht, maar meerdere dagen of weken is ook mogelijk. De vrachtwagen die u huurt is ten alle tijden goed onderhouden en van alle benodigheden voorzien.

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Met Sixt goedkoop een vrachtwagen huren

Als u bij onze autoverhuur komt om een vrachtwagen te huren, zult u versteld staan over de mogelijkheden bij ons, de gunstige voorwaarden én de aantrekkelijke prijs. Dat goedkoop in dit geval beslist geen duurkoop is, zult u merken aan de kwaliteit wanneer u een vrachtwagen bij ons gaat huren. Wij houden ervan om iedereen die een auto bij onze autoverhuur huurt tevreden te stellen. Uiteraard geldt dit ook voor iedereen die een vrachtwagen of bestelbus bij ons huurt. Bij ons kunt u voor elk soort vervoer terecht; passend vervoer voor bijvoorbeeld een vakantie, een zakelijke trip of een verhuizing.


Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bestelbus huren: Categorie S

Vrachtwagen huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Een vrachtwagen huren bij sixt is ongecompliceerd. De medewerkers zullen u van alle nodige informatie voorzien. Er zijn geen moeilijke procedures die u eerst dient te doorstaan voordat u eindelijk de daadwerkelijke klus kunt klaren. Wij willen u hier mee helpen zodat uw dag zo voorspoedig als mogelijk verloopt. Op de dag dat u de bus huurt, heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoeft, dit beperkt sixt tot een mimimum.

U kunt een busje huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Een vrachtwagen huren voor veel doeleinden

Of u een vrachtwagen nodig heeft voor een verhuizing of om eenmalig grote goederen te vervoeren die u aangeschaft of juist verkocht heeft, Sixt heeft altijd een passende vrachtwagen voor u klaar staan. De vakbekwame medewerkers van onze autoverhuur vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Een vrachtwagen kunt u hier online huren, telefonisch of rechtstreeks op één van onze locaties die u bij u in de buurt kunt vinden.

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren