Prijs weergeven

Verhuiswagen huren Bij Sixt

Bij Sixt autoverhuur kunt u vlot en voor een betaalbare prijs een in zeer goede staat verkerende verhuiswagen huren. Om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, hoeft u lang niet altijd een duur verhuisbedrijf in de arm te nemen. U kunt zelf bij Sixt autoverhuur een goedkope verhuiswagen huren en het vervoeren van uw spullen naar een nieuw adres helemaal in eigen hand houden. Samen met een paar sterke vrienden of familieleden kunt u dan direct zelf aan de slag om uw inboedel van uw oude adres naar uw nieuwe adres over te brengen. Sixt heeft in het wagenpark verschillende praktische modellen verhuiswagens of een praktisch busje voor u klaar staan.

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt
  • Formaat bus naar uw behoefte
  • Premium verhuiswagen
  • Eventueel met laadklep

 

 

Probleemloos een ruime verhuiswagen huren

Een verhuiswagen huren werkt bij Sixt vrij eenvoudig. U kunt bij ons online een auto huren via onze website hier of persoonlijk op één van onze locaties bij u in de omgeving. Wij hebben vestigingen in veel dorpen en steden en ook bij veel treinstations en de meeste luchthavens kunt u onze autoverhuur vinden. Om een goede verhuiswagen te huren hoeft u niet meer verder te zoeken. Naast een breed assortiment aan verschillende personenauto's hebben wij ook diverse praktische grote en kleinere verhuiswagens in ons wagenpark voor u klaarstaan. De medewerkers van onze autoverhuur kunnen u alles vertellen over de aantrekkelijke en heldere opties. Al onze verhuiswagens verkeren in zeer goede technische en optische staat.


Verhuiswagen huren: 2 slaapkamer appartement

Vrachtwagen huren

verhuisbusje huren

Busje huren

Verhuiswagen huren: 1 slaapkamer apartement

Bestelbus huren

verhuiswagen huren: Studio

Bus huren

Wanneer u kiest voor onze autoverhuur, kiest u voor duidelijkheid en kwaliteit. Sixt houdt er niet van om moeilijk te doen tijdens het verhuren van een auto of bestelbus en we zullen u dan ook graag helpen bij de wensen die u heeft.

U kunt een verhuisbusje huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Bij Sixt autoverhuur kunt u altijd een praktische verhuiswagen huren

U kunt bij ons altijd voor één of meerdere dagen een efficiënte verhuiswagen huren waaraan u veel plezier zult beleven tijdens uw verhuizing binnen Nederland of zelfs naar het buitenland. De medewerkers van Sixt kunnen u bij onze autoverhuur diverse praktische verhuiswagens laten zien en u op heldere wijze uitleg geven over onze voorwaarden en de korte en bondige huurovereenkomst die u van ons meekrijgt wanneer u besloten heeft om bij ons een vrachtwagen of een busje te huren voor uw verhuizing. De autoverhuur van Sixt staat altijd garant voor goed vervoer in personenauto's én bedrijfswagens. Zo kunt u altijd op de service van Sixt vertrouwen.

terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Automaat huren

Automaat huren

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Volkswagen huren

Volkswagen huren