Prijs weergeven

Levering en ophalen

Een auto huren met studentenkorting

Goedkoop een auto huren is ideaal voor een student. Geen kosten van een eigen auto, maar toch overal  en lekker rond kunnen touren. Of het nou gaat om een busje waarmee u al uw spullen naar uw studentenkamer kunt brengen, om een auto waarmee u gemakkelijk naar uw universiteit kan gaan, of om lekker een dagje er op uit te gaan, bij Sixt autoverhuur zit u goed.

 

 

 

BMW 1 serie huren

Bij Sixt bent u als student aan het juiste adres

Bij Sixt autoverhuur kunt u namelijk snel en goedkoop een auto huren. Bent u tussen de 21 en 25 jaar oud en studeert u nog? Dan komt u in aanmerking om een auto te huren met tot 5% studentenkorting.


Volkswagen UP huren

VW up huren

Volkswagen Polo huren

VW Polo huren

Volkswagen Golf huren

VW Golf huren

BMW 3 serie huren

BMW 3 serie huren

Nog even alles kort samengevat:

  • Tussen de 21 en 25 jaar
  • 5% korting
  • Snelle boeking
  • In heel België

U kunt een auto huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Voor wie is deze aanbieding?

De 5% korting is voor elke student met een studentenkaart. Om te kunnen profiteren van deze aanbieding is het simpelweg een kwestie van een online boeking doen, en vervolgens uw studentenkaart en uw ID of paspoort meenemen naar de verhuurlocatie.

Als u besluit om niet online te boeken, dan hoeft u ook alleen maar uw studentenkaart en uw ID mee te nemen om te kunnen profiteren van de 5% studentenkorting.

Een auto huren met de 5% studentenkorting kan zolang u een student bent, met een minimum leeftijd van 21 jaar en een maximum leeftijd van 25 jaar. 

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Fiat huren

Fiat huren

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren