Prijs weergeven

Goedkoop een 9-Persoons bus huren

Indien u een groot gezin heeft of een group mensen trapnsporteert, onze 9 persoons bus levert alle ruimte die u nodig heeft. Mocht u besluiten een 9 persoons bus te huren, voorkomt u al het ongemak dat gepaard gaat met openbaar vervoer en het is goedkoper dan met meerdere kleine auto's te reizen. Sixt bied een reeks aan 9 persoons bussen aan, mocht een specifiek model niet beschikbaar zijn, is er altijd een ander model dat we u kunnen aanbieden.

 

 

Opel Vivaro 9 persoons bus huren

Opel Vivaro 9 persoonsbus
  • Deuren: 5
  • Zitplaatsen: 9
  • Baggageruimte: 4 Koffers & 2 tassen
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Minimumleeftijd: 21

Een 9 persoons bus huren is zo geregeld!

Sixt houdt niet van moeilijk doen. U kunt bij onze autoverhuur snel en betaalbaar een bus zonder chauffeur huren zonder ingewikkelde voorwaarden. Onze huurovereenkomst is kort maar krachtig en goed leesbaar zodat er geen onduidelijkheden zijn. Op deze wijze vertrekt u snel en goedkoop in een praktische 9 persoons bus die beslist aan al uw wensen en eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid zal voldoen. Dus wanneer u met een gezelschap tot 9 personen een dag of langere tijd plezierig op stap wilt kunnen zijn, dan helpen wij u graag op weg met zeer betrouwbaar en keurig vervoer op maat in de vorm van een ruime 9 persoons bus!


7-Persoons busje huren

Caddy huren

9-Persoons busje huren

VW Transporter huren

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in België met Sixt:

U kunt bij Sixt goedkoop een 9 persoons bus huren voor verschillende privé- of zakelijke doeleinden. Bij ons een 9 persoons bus huren staat altijd garant voor kwaliteit in de vorm van een nieuwe auto krijgen die zowel technisch als optisch in een goede staat is . Een 9-persoons bus huren is handig wanneer u bijvoorbeeld met een aantal collega's samen naar een congres of beurs wilt reizen. En wat dacht u van een bezoek met een aantal vrienden aan een concert van uw favoriete band? Wij sturen u graag de weg op met een handige bus zonder chauffeur.

 

Houdt u er rekening mee dat wij u geen specifiek model garanderen, u krijgt bij uw boeking een auto uit de door u gekozen voertuigklasse.

Auto huren België

Autoverhuur Sixt Belgie

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

9 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

8 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

6 persoons auto huren

Bestelbus huren bij Sixt