Prijs weergeven

Goedkoop een 8-Persoons bus huren

Bij Sixt kunt tegen een aantrekkelijke prijs een 8 persoons bus huren. Indien U van plan ben een dagje uit met meerdere gezinnen of een vriendengroep te organiseren, dan is dit de ideale uitkomst. U hoeft zich geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage die u kunt meenemen, er is namelijk plek genoeg. De personenbussen van sixt worden goed onderhouden, zodat u over veiligheid niet hoeft in te zitten. Mocht u nog niet zeker zijn waar de trip u heen brengt, hebben we ook persoons bussen met navigatie.

Volkswagen 8 persoons bus

   

  • Deuren: 5
  • Zitplaatsen: 8
  • Bagageruimte: 4 Koffers & 2 Tassen
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Minimumleeftijd: 21

Eenvoudig een 8 persoons bus huren

Op de dag dat de door u georganiseerde trip plaatsvindt, heeft u al genoeg aan uw hoofd. Sixt streeft er dan ook naar om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. U haalt de sleutels bij het door u gekozen filiaal op, stapt in en u bent onderweg! Doordat er Sixt locaties verspreid liggen door het hele land, is uw 8 persoons bus altijd dichtbij. Mocht u een kinderzitje, of andere extra's nodig hebben, kunt u deze uiteraard bij boeken in uw reservering.


7-Persoons busje huren

Ford Galaxy huren

9-Persoons busje huren

9 persoons bus

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Autoverhuur hoeft absoluut niet duur te zijn. Bij ons is een 8 persoons bus huren goedkoop. U krijgt een bus zonder chauffeur mee, waardoor u het heft in eigen handen kan nemen en niet afhankelijk bent van iemand anders. Met uw bus zonder chauffeur kunt u de leukste uitstapjes maken in een nieuw model bus. Sixt heeft namelijk alleen maar auto's en bussen in de vloot die niet ouder zijn dan 6 maanden. U ervaart dus het gemak van een bus die van alle moderne technieken is voorzien. Kies nu uw favoriete model bus uit en plaats uw reservering en ervaar onze uitstekende service.

 

Wanneer u een auto boekt, houdt u er dan rekening mee dat u een bepaalde voertuigklasse boekt en geen specifiek model. Wij zullen u uiteraard een voertuig aanbieden die bij uw wensen aansluit.

Auto huren België

Autoverhuur Sixt Belgie

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

9 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

6 persoons auto huren

Bestelbus huren bij Sixt