Prijs weergeven

Goedkoop een 7 persoons auto huren

Een 7 persoons auto huren bij Sixt autoverhuur is een fluitje van een cent. Indien u met een groter gezelschap op pad wilt, voorzien wij graag in al uw behoeften. Voor elke groep hebben wij de geschikte auto. Er zal nooit gebrek zijn aan comfort, ruimte en veiligheid, onze autos zijn namelijk niet ouder dan 6 maanden en goed onderhouden. Sixt zit door het hele land, dus ook bij u in de buurt.

Ford Galaxy huren

Ford Galaxy 7 Persoons auto huren

  • Airconditioning
  • Deuren: 5
  • Zitplaatsen: 7
  • Baggageruimte: 3 Koffers & 1 tas
  • Minimumleeftijd: 21

Voordelig een 7 persoons auto huren zonder chauffeur

Voor een verrassend scherpe prijs kunt u bij Sixt autoverhuur een zeer praktische 7 persoons auto huren zonder chauffeur. U zult verbaasd zijn over de uitstraling en de technische conditie waarin onze auto's verkeren. Ons wagenpark bestaat uit een gevarieerde keuze aan auto's die allemaal van recente datum zijn en er perfect uitzien. Daarnaast zijn onze auto's rijkelijk voorzien van moderne opties. U kunt bij ons uiteraard terecht voor uw verhuur op maat; of het nou om een 6, 7 of 8 of zelfs 9 persoons auto gaat, wij kunnen u hiermee altijd van dienst zijn.


7-Persoons auto huren

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Sixt staat altijd garant voor de verhuur van eersteklas vervoer. Ook om een 7 persoons auto huren is Sixt autoverhuur beslist uw aangewezen partner. Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons wagenpark en zorgen ervoor dat iedere door u bij ons gehuurde auto in absoluut uitstekende kwaliteit verkeerd. Wanneer u besluit om op één van onze locaties een 7 persoons auto te huren weet u al dat u van schoon en representatief vervoer uit kunt gaan, dat in de beste technische staat verkeerd. Zo kunt u veilig de weg op voor een leuke dag weg met vrienden, familie of collega's of voor een vakantie met het hele gezin.

 

Wanneer u een auto boekt, houdt u er dan rekening mee dat u een bepaalde voertuigklasse boekt en geen specifiek model. Wij zullen uiteraard ons best doen uw favoriete model te geven.

Auto huren België

Autoverhuur Sixt Belgie

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

9 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

8 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

6 persoons auto huren

Bestelbus huren bij Sixt