Prijs weergeven

Een 6 persoons auto huren bij Sixt

Bij de autoverhuur van Sixt kunt u zeer voordelig een fraaie en comfortabele 6 persoons auto huren waarmee u met een wat groter gezelschap aangenaam en veilig op stap kunt gaan. Wij begrijpen dat wanneer u met een groter gezelschap op stap gaat, u verantwoordelijk bent voor hen. Daarom zetten wij bij Sixt veiligheid voorop, dan hoeft u op gebreken van de auto al niet te rekenen. 

Seat Alhambra huren

Seat 6 persoons auto
  • Handgeschakeld
  • Airco
  • Comfortabel uitgevoerd
  • 2 koffers & 2 Tassen

Goedkoop een personenbus huren

Bij Sixt kunt u vandaag nog een 6 persoons auto huren voor een aantrekkelijk lage prijs. Goedkoop zegt bij ons niets over de technische en uiterlijke staat van de auto's die wij verhuren. Iedere auto van Sixt is van recente datum en voldoet aan alle eisen omtrent techniek, veiligheid en comfort. Ook om een 6 persoons auto te huren zonder chauffeur bent u het beste af bij onze professionele autoverhuur. Wij sturen u uitsluitend de weg op met het allerbeste vervoer.


6-Persoons busje huren

Ford Galaxy huren

9-Persoons busje huren

VW Transporter huren

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Wanneer u besloten heeft om bij Sixt een 6 persoons auto te huren zult u zelf ervaren hoe helder onze voorwaarden en de huurovereenkomst in elkaar steken en hoe snel het huren van een 6 persoons auto in z'n werk gaat. Zo'n handige bus zonder chauffeur krijgt u zonder administratief gedoe van ons mee zodat u plezierig op stap kunt met een aantal collega's, familie of ander reisgezelschap. Bij Sixt goedkoop een 6 persoons auto huren of ander passend vervoer staat gelijk aan kwaliteit!

 

 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij u geen specifiek model auto kunnen garanderen, wij garanderen u echter wel de door u geboekte voertuigklasse.

Auto huren België

Autoverhuur Sixt Belgie

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

9 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

8 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Bestelbus huren bij Sixt