Prijs weergeven

Personen bus huren

Indien u een groot gezin heeft of een groep mensen trapnsporteert, onze personenbus levert alle ruimte die u nodig heeft. Mocht u besluiten een personenbus te huren, voorkomt u al het ongemak dat gepaard gaat met openbaar vervoer en het is goedkoper dan met meerdere kleine auto's te reizen. Sixt bied een reeks aan 9 persoons bussen aan, mocht een specifiek model niet beschikbaar zijn, is er altijd een ander model dat we u kunnen aanbieden.

 

 

Opel Vivaro personenbus huren

Opel Vivaro 9 persoonsbus
  • Deuren: 5
  • Zittingen: 9
  • Baggageruimte: 4 Koffers & 2 tassen
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Minimumleeftijd: 21

Een personenbus huren is zo geregeld!

Sixt houdt niet van moeilijk doen. U kunt bij onze autoverhuur snel en betaalbaar een bus zonder chauffeur huren zonder ingewikkelde voorwaarden. Onze huurovereenkomst is kort maar krachtig en goed leesbaar zodat er geen onduidelijkheden zijn. Op deze wijze vertrekt u snel en goedkoop in een praktische personenbus die beslist aan al uw wensen en eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid zal voldoen. Dus wanneer u met een gezelschap tot 9 personen een dag of langere tijd plezierig op stap wilt kunnen zijn, dan helpen wij u graag op weg met zeer betrouwbaar en keurig vervoer op maat in de vorm van een ruime 9 persoons bus!


7-Persoons busje huren

Ford Galaxy huren

9-Persoons busje huren

VW Transporter huren

Onze personenbussen zijn technisch gezien allemaal in zeer goede staat zodat u te allen tijde veilig en representatief op stap kunt met een wat groter gezelschap. Zo wordt bijvoorbeeld een dagje uit een gezellige en praktische aangelegenheid waarbij u de kosten laag houdt door meerdere mensen in één auto te vervoeren. Bij de autoverhuur van Sixt vindt u beslist wat u zoekt en kunt u tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijke prijs een perfecte comfortabele personenbus huren waarmee u veilig op stap kunt met enkele familieleden, collega's of ander reisgezelschap. U kunt bij ons een luxe en betrouwbare personenbus huren zonder chauffeur voor al uw reisbestemmingen in Nederland en in het buitenland.

 

 

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Waar u ook naar toe wilt, u kunt vandaag nog bij Sixt een fraaie personenbus huren waarmee u met een wat groter gezelschap op pad kunt gaan. Een personenbus die u bij ons huurt is altijd van recente datum en verkeerd optisch en technisch in zeer goede staat. Zo kunnen u en uw reisgezelschap met een gerust hart vertrekken wetende dat alles goed geregeld is. Wij wensen u alvast een goede reis en zijn u ook in de toekomst weer graag van dienst met passend vervoer!

 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij u geen specifiek model auto kunnen garanderen, wij garanderen u echter wel de door u geboekte voertuigklasse.

Auto huren België

Autoverhuur Sixt Belgie

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

9 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

8 Persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 persoonsbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

6 persoons auto huren

Bestelbus huren bij Sixt