Prijs weergeven

Home >>  

OneWay auto huren bij Sixt autoverhuur

Sixt biedt oneway huurauto's over de hele wereld. Als u van plan bent om een lange reis te maken, en u niet genoeg tijd heeft om de auto in te leveren waar u hem opgehaald heeft, is het bij Sixt autoverhuur geen probleem om de auto ergens anders in te leveren. OneWay een auto huren maakt het u gemakkelijk om een nieuwe stad of een heel nieuw land te ontdekken in een huurauto.

OneWay auto huren

Voordelen van OneWay huren

Er zijn verschillende redenen waarom klanten voor oneway huur bij Sixt autoverhuur gekozen hebben. De meest veelvoorkomende redenen leest u hieronder. 

  • Verhuizen naar een nieuwe locatie
  • Last minute vluchten zijn te duur
  • Op een roadtrip gaan, maar terug gaan met het vliegtuig
  • Gewacht voor een last minute vlucht om naar huis te gaan, maar een auto huren was goedkoper
  • Reizen door verschillende landen - In Europa of Amerika heeft u de keuze om een auto oneway te huren en hem in te leveren op bepaalde locaties

Of u nu reist, op een zakenreis gaat, verhuist of iets anders waar een Sixt huurauto de beste uitkomst voor is, wij bieden altijd de beste prijzen. De meeste mensen ontdekken Europa liever in een auto dan dat ze gaan back packen. Bij Sixt kunt u dan terecht om goedkoop een auto te huren. Wacht niet langer, pak uw koffer in en stap in een veelzijdige huurauto van Sixt.  

 

Hoe kan ik kiezen voor oneway huur?

Als u zich afvraagt hoe u kan kiezen voor oneway autoverhuur, dan hoeft u alleen maar op de boek nu knop te drukken en aan te geven waar en wanneer u de auto wilt huren. Vul daarna in waar u de auto weer in wilt leveren en klik op verder. U zult daarna zien of deze manier van OneWay huur mogelijk is. Als dit niet mogelijk is, zal Sixt u alternatieven aanbieden. Voor de OneWay huur binnen Nederland hoeft u maar een kleine bijdrage te betalen. Kiest u voor OneWay huur in het buitenland, dan wordt de bijdrage iets hoger en kunt u de auto niet op elke locatie inleveren. Neem hiervoor contact op met Sixt. Wij kijken er naar uit om uw vragen te beantwoorden.

Weet u al welke auto u gaat huren? Gaat u voor die snelle sportauto, of toch voor die SUV, zodat u klaar bent voor elk wegdek als u de wereld gaat ontdekken?

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren België

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren