MINI huren

MINI huren

De geliefde "Go-Kart voor op de weg" is het resultaat van doorontwikkeling aan de klassieke compacte Britse auto, de MINI. Elke MINI is herkenbaar door zijn typische retro-look die nog altijd sterk doet denken aan het eerste model. De auto is in de tussentijd uiteraard wel flink in grootte gegroeid ten opzichte van het originele model. Niet alleen is de auto gegroeid in afmetingen, ook de rijkwaliteiten zijn sterk verbeterd en vandaag de dag beschikt een MINI over een directe besturing en een goed afgestemd onderstel.

 

Op het gebied van veiligheid is een MINI ook een goede keuze. Met totaal maar liefst zes Airbags, een dynamische stabiliteitscontrole (ESP) en een anti-blokkeersysteem (ABS) weet u zeker dat u en uw inzittenden veilig zijn. Door het lage gewicht van de auto rijdt deze zuinig. Tegelijkertijd zorgt het lage gewicht in combinatie met solide motoren ervoor dat u ook dynamisch rijplezier kunt beleven.

Mini Cooper

MINI Cooper huurauto

Informatie over de MINI Cooper

MINI Cabrio

MINI Cabrio huren

Informatie over de MINI Cabrio

MINI Clubman

MINI Clubman huren

Informatie over de MINI Clubman

MINI Countryman

MINI Countryman huren

Informatie over de MINI Countryman

MINI in naam, maar niet in prestaties

Klein genoeg om door alle smalle Europese straatjes van Europa te navigeren, maar toch groot genoeg om lange stukken snelweg te rijden. De combinatie van Duitse techniek en Britse racewagen wortels is ideaal, en zorgt er voor dat de bestuurder niks anders meer wilt.

 

Groene MINI’s – Laat u nooit meer vertellen dat een auto niet krachtig en zuinig tegelijk kan zijn. De MINI is een van de zuinigste auto’s in zijn klasse. Nog nooit was het gebruik maken van het vermogen van een auto zo milieuvriendelijk. U kunt zelfs wisselen tussen Sport, Mid, en Eco stand, zodat u de auto aan kan passen aan uw stemming. MINI’s zien er goed uit in elke kleur, maar bij Sixt vinden we dat de beste kleur van een Mini toch groen is.

 

Status symbool – Helaas kan niet iedereen een MINI aanschaffen, maar dat betekent niet dat u niet mag ervaren hoe het is om in een MINI te rijden. Dit is dé kans om in een MINI te rijden zonder verdere verplichtingen. U kunt vandaag nog een MINI huren en ervaren hoe het is om in luxe te rijden, zonder de hoge kosten die bij de aanschaf van een MINI komen kijken. Pas wel op, de buren kunnen jaloers worden…

 

terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Jaguar XJ huren

Jaguar XJ huren

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Volkswagen huren

Volkswagen huren