Prijs weergeven

Mercedes-Benz S-klasse huren

Sixt autoverhuur biedt al jarenlang eersteklas service, uitstekende huurvoorwaarden en luxe huurauto's. Reis jij ook graag in luxe? Dan is het huren van de Mercedes-Benz S-klasse bij Sixt, voor jou een uitstekende keuze. Een auto huren is in veel situaties vele malen goedkoper, bijvoorbeeld als je de auto niet elke dag nodig hebt of als je minder dan 7000 kilometer per jaar rijdt. Als je de Mercedes-Benz S-klasse huurt betaal je enkel de daadwerkelijk gereden kilometers en ben je geen geld kwijt aan een dure verzekering, wegenbelasting of afschrijving. Je huurt vanaf nu ook de Mercedes-Benz S-klasse bij Sixt.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz S-klasse huren
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Transmissie Automatisch
Uitvoering Sedan
Maximumsnelheid 250 km/h
Acriss Code XDAR

De Mercedes-Benz S-klasse huren

Als je besluit om de Mercedes-Benz S-klasse bij Sixt te huren dan kun je direct beginnen met het besparen van tijd en genieten van een onvergelijkbaar comfortniveau. De Mercedes-Benz S-klasse huren biedt je de mogelijkheid om uitstekende omstandigheden voor het leven en werken onderweg te ervaren. Rijden in de Mercedes-Benz S-klasse wordt beschreven als zweven over de weg. Het interieur van de Mercedes-Benz S-klasse is volledig voorzien van led-verlichting en heeft door het designo mirtehout sunburst-bruine interieur een unieke uitstraling. Het soepel schakelen van de Mercedes-Benz S-klasse zorgt ervoor dat de schakelovergangen bijna niet waarneembaar zijn en zorgt tevens voor een lager brandstofverbruik. Het comfortniveau van de Mercedes-Benz S-klasse wordt verder aangevuld door Dynamic Steering, hierdoor wordt manoeuvreren bij een lage snelheid makkelijker en is er een beter rechtuitstabileit mogelijk bij hoge snelheid. Sixt Autoverhuur biedt jou met deze huurauto naast comfortabel reizen ook een uitstekende veiligheid, zo is de auto voorzien van technische hulpsystemen zoals een remhulpsysteem, rijlichtassistent, ABS en ASR en nog veel meer, alles om de veiligheid van jou en je passagiers te waarborgen.

Luxe voor een lage prijs

Door de top aanbiedingen die Sixt regelmatig heeft, is het mogelijk om te genieten van luxe en comfort voor een lage prijs. Is het voor jou ook voordeliger de Mercedes-Benz S-klasse te huren? Dan kun je dat vandaag nog regelen. Door op de website van Sixt jouw postcode in te voeren, krijg je een overzicht van de beschikbare auto's op de dichtstbijzijnde Sixt locatie. Hier vindt je ook de mogelijkheden om bij jou in de buurt de Mercedes S te huren.

360° uitzicht: Mercedes-Benz S350L van binnen

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren