Mercedes-Benz A-klasse huren

Wilt u bij Sixt graag een Mercedes Benz A-Klasse huren? wij begrijpen dat u voor zowel zakelijke afspraken als voor privédoeleinden graag de voorkeur geeft aan een zeer representatieve auto uit het compacte middensegment, die bovendien betrouwbaar is en een zekere klasse uitstraalt. Een Mercedes Benz A-Klasse als huurauto geeft u bijzonder veel comfort en wat u ook van plan bent te doen, in deze auto zult u beslist op een positieve manier opvallen. U kunt hem heel eenvoudig reserveren via onze app voor iPhone en Android, of thuis achter uw laptop. 

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz A-Klasse huren
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Klasse Middenklasse
ACRISS CPMR
Minimum leeftijd 21 jaar

Eigenschappen van de Mercedes Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-klasse is een compacte hatchback die vanaf 1997 op de markt is verschenen. Omdat u bij ons altijd een personenwagen krijgt die niet ouder is dan zes maanden, zal uw Mercedes van de laatste generatie zijn, die met ingang van 2012 op de markt is verschenen. Afhankelijk van de uitvoering heeft de benzineversie een 1,6-liter of 2,0-liter benzinemotor en een vermogen van 122 tot 360 pk. De dieselversie beschikt over een motoren met een cilinderinhoud tussen 1,4 liter en 2,2 liter en een vermogen dat varieert van 90 tot 170 pk. Wilt u een dergelijke auto huren?

360° uitzicht: De Mercedes-Benz A-klasse van binnen

Een Mercedes Benz A-Klasse als huurauto bij Sixt

Het kan helaas voorkomen dat wij de door u bestelde Mercedes Benz A-Klasse even niet beschikbaar hebben. Autoverhuur via ons houdt dan wel in dat we u zeker een ander type auto aanbieden, van vergelijkbare klasse en van een vergelijkbaar niveau van comfort. Als u bij uw reservering gekozen heeft voor extra opties zoals winterbanden of een radio, dan leveren wij die uiteraard ook in het model dat wij u ter beschikking zullen stellen. Wanneer komt u bij ons een auto huren?

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

MB Logo

Mercedes huurauto's bij Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren