Mercedes huren

Mercedes huren

De auto's van Mercedes-Benz staan bekend om de duurzaamheid en luxe. Waar andere voertuigen na een paar jaar beginnen te roesten of een motorrevisie verlangen, laat een Mercedes-Benz zien waarom Duitse auto's voor kwaliteit staan.

 

Wat vaak vergeten wordt, is dat het merk uit Sindelfingen vooral op het gebied van design een echte pionier is. Het is dan ook niet voor niets dat er over de hele wereld verspreid meerdere „Advanced Design Studios“ gevestigd zijn. Denkt u aan locaties zoals bijvoorbeeld  Sindelfingen, Tokyo, Peking en het zuiden van de Verenigde Staten.

 

Door de vakbekwaamheid van de designers weet u dat wanneer u een Mercedes rijdt, u een auto rijdt die de uiterlijke optiek van morgen tentoonstelt. Bij Sixt voorzien wij u graag van een Mercedes naar uw wens.

 

 

Mercedes-Benz A-klasse huren

Mercedes-Benz A-Klasse huren

Informatie over A-Klasse

Mercedes-Benz C-klasse huren

Mercedes C-klasse huren

Informatie over de C-klasse huurauto

Mercedes-Benz E-klasse huren

Mercedes E-klasse huren

Informatie over de E-klasse huurauto

Mercedes-Benz E-klasse station huren

E-klasse huren

informatie over de E-klasse huurauto

Mercedes-benz E-klasse cabrio huren

E-klasse cabrio huren

Informatie over de E-klasse cabrio

Mercedes-Benz S-klasse huren

Mercedes S-klasse huren

Informatie over de S-klasse

Mercedes, de auto met de ster

Al jarenlang zijn de auto's van Mercedes populair bij autoliefhebbers. Het is dan ook niet voor niets dat deze auto's goed vertegenwoordigd zijn bij onze autoverhuur. Het merk koppelt Duitse degelijkheid aan een gevoel van klasse en stijl. Een Mercedes heeft een zakelijke doch modernistische uitstraling en van binnen veel comfort. U kunt bij ons terecht van Groningen tot Maastricht. De vestiging zijn gesitueerd op goed bereikbare plekken, dit betekent dat een Mercedes huren nooit ver weg is.

 

Een ruim assortiment aan Mercedes modellen bij Sixt

Onze huurauto's zijn nooit ouder dan een half jaar, zodat u het gevoel heeft in een nieuwe auto te rijden. Bij onze autoverhuur kunt u verschillende modellen van Mercedes-Benz huren. Uiteraard kunt u hierbij denken aan bijvoorbeeld de Mercedes Benz E-klasse, ook wel bekend als het iconische model dat al jaren het best verkochte model is van het Duitse automerk. Ook de cabrioversie van dit populaire model kunt u huren bij Sixt. Uiteraard beschikt deze E-klasse over de uitrusting die u van Sixt mag verwachten. Wie graag voor een iets compactere Mercedes wil kiezen kan bij onze autoverhuur terecht voor een model uit de C-klasse. De Mercedes Benz Sprinter is een bestelbus met de degelijkheid die u gewend bent van Mercedes. U zult wat keuze betreft genoeg aantreffen in het assortiment van Sixt.

 

Mercedes-Benz huurauto's van Sixt

MB Logo

Mercedes huurauto's bij Sixt

Trouwauto Huren

Trouwauto huren sixt

Mercedes S-klasse

S-klasse huren bij Sixt

Mercedes Vito huren

Mercedes Vito huren

Mercedes A-Klasse

Mercedes Vito huren