Prijs weergeven

Een luxe auto huren in Brussel

Wilt u Brussel verkennen in een luxe auto? Sixt heeft deze voor u klaarstaan. Niet voor niets hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring met autoverhuur en daardoor kunnen wij u goed helpen uw ideale auto te vinden. Wilt u bijvoorbeeld een Mercedes, BMW of Audi huren? Dit behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij willen graag dat u zich volledig op uw plek voelt in uw huurauto, hiervoor kunt u aanvullende extra's bij uw auto boeken. Zo zult u niets tekort komen in uw huurauto.

Bij Sixt een luxe auto huren

Overal in Brussel een luxe auto huren

Een luxe auto huren in Brussel kan op maar liefst vier verschillende locaties bij Sixt. Onze autoverhuur werd al in 1912 opgericht en in de afgelopen eeuw zijn er steeds meer vestigingen en servicepunten bij gekomen. Wereldwijd zijn er momenteel meer dan vierduizend locaties van de autoverhuur te vinden, zodat u niet alleen in Nederland kunt genieten van een perfecte huurauto, maar ook tijdens uw vakantie of op zakenreis. Wilt u een luxe auto huren in Brussel? Dan kunt u in het bij het vliegveld, het Brussel-zuid treinstation, Woluwe en bij het hilton terecht. Een gala auto of andere exclusieve auto kunt u altijd in de directe omgeving huren bij Sixt.


BMW 7-serie

BMW 7 serie huren

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die u zich ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Jaguar XF

Jaguar XF huren

Onze klanten hebben allemaal een brede lach op hun gezicht als ze de Jaguar XF terug brengen. Laat u ook verrassen door de technologie en kracht van deze huurauto. Ook u kunt de Jaguar XF nu voor een goedkope prijs huren en ontdekken hoe simpel het is om met maximaal rijplezier in deze luxe auto te rijden.

BMW X5

BMW X5 huren

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft u gegarandeerd een "king of the road" gevoel.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als u een auto voor zakelijke doeleinden nodig heeft. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

Audi A6

Audi a6 huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zakenauto, dan is de Audi A6 de beste keuze voor u. Door een Audi A6 te huren bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit met voldoende luxe aan boord. Het bescheiden en elegante design zorgt ervoor dat u geen verkeerde indrukken kan wekken.

Een luxe auto huren in Brussel wanneer u het nodig heeft

Natuurlijk zijn er tal van gelegenheden te bedenken waarop u wel gebruik zou willen maken van een exclusieve auto. Heeft u een zakelijke vergadering in Brussel, wilt u de stad eens in stijl gaan verkennen in uw vrije tijd of wilt u in een mooie gala auto aankomen op een feestelijke gelegenheid in de stad? Sixt heeft de auto klaarstaan die u nodig heeft om u helemaal goed te voelen tijdens uw rit, van cabrio's en limousines tot diverse modellen van onder andere BMW, MINI, Audi en Mercedes. Voor een compleet aanbod kunt u natuurlijk onze website raadplegen, waar u direct een reservering kunt plaatsen als u besluit een luxe auto te huren in Brussel. Bij onze autoverhuur kunt u alles vanuit uw eigen vertrouwde omgeving regelen. Wij zorgen ervoor dat de gala auto of andere exclusieve auto in Brussel op u staat te wachten op de dag, tijd en locatie van uw voorkeur.

Een luxe auto huren bij Brussel Airport

Bent u op reis geweest en wilt u vanaf het vliegveld in Brussel verder reizen in een exclusieve auto? Dan is het ideaal om een luxe auto te huren bij Brussel Airport. U kunt vanaf het moment van aankomst direct door naar het ophalen van uw huurauto bij onze autoverhuur. Dit is tevens een goede optie wanneer u bijvoorbeeld vanaf het vliegveld in een gala auto naar een feest wilt rijden. De mogelijkheden zijn onbeperkt bij Sixt en wij zorgen er dagelijks graag voor dat alle klanten optimaal tevreden zijn met onze autoverhuur.