Land Rover huren

Land Rover mieten

Bent u geïnteresseerd om een Landrover te huren voor uw familievakantie of uw volgende business trip? Waar u ook heen gaat, u wilt een volkomen betrouwbare auto die u niet alleen luxe geeft, maar vooral een probleemloze rijervaring. Misschien wilt u op uw bestemming wel buiten de geëigende paden rijden en de streek echt ontdekken. Huur een auto die ook deze paden met gemak aankan. Het bekende merk Land Rover biedt u een aantal grote en minder grote SUV's en wij geven u bovendien uitsluitend exemplaren van minder dan een half jaar oud.


Range Rover Evoque huren

Range Rover Evoque huurauto

Informatie over de Range Rover Evoque huurauto

Waarom een Land Rover huren?

De Land Rover is met de beroemde Willy's Jeep uit de Verenigde Staten een van de oudste terreinwagens ter wereld. De eerste Land Rover kwam op de markt in 1948 en het merk is blijvend populair. Zowel mensen uit de agrarische sector, militairen als inwoners van steden die graag de vrije natuur intrekken, ontdekten al snel de voordelen van deze multifunctionele wagens die altijd betrouwbaar zijn, veel vermogen hebben en bijzonder ruim zijn gebouwd.

 

Voordelen van een Land Rover huren bij Sixt

Wilt u het huren van een Land Rover bij Sixt autoverhuur nog voordeliger maken dan het al is? Let u dan goed op onze speciale acties en maakt u slim gebruik van vroegboekkortingen. Mocht het zo zijn dat uw Land Rover tijdelijk niet beschikbaar is, dan garanderen wij u een vergelijkbare huurauto uit dezelfde voertuigcategorie. Komt u binnenkort langs op een van onze vestigingen?

Andere Land Rover modellen van Sixt

Land Rover Logo

Land rover huurauto's bij Sixt