Prijs weergeven

Jaguar XJ huren

Bij Sixt autoverhuur kun je met de Jaguar XJ ook kiezen voor topklasse. De Jaguar XJ staat garant voor een uitzonderlijke wendbaarheid en een weergaloos weggedrag. Wanneer je op zoek bent naar een auto die met zijn innovatieve technologieën reageert op de weg en op de andere voertuigen in het verkeer, moet je zeker een Jaguar XJ huren. Zowel de zakelijke huurder als de particuliere afnemer van deze huurauto kan met de Jaguar XJ alle zintuigen in vervoering brengen. De Jaguar XJ ziet er niet alleen bijzonder uit, hij is ook bijzonder.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Zitplaatsen 4
Deuren 4
Transmissie Automatisch
Uitvoering Vierdeurs sedan
Minimum leeftijd 30 jaar
Acriss Code XDAL

Waarom een auto huren?

Sixt autoverhuur staat bekend om het aanbieden van de premium modellen. Hier kunt u grote merken, zoals: Mercedes, Volvo, Volkswagen en ook het Jaguar XJ model huren. De luxe auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. De aantrekkelijke huurvoorwaarden en de uitstekende service zijn extra, maar toch belangrijke pluspunten.

Wil je een Jaguar XJ huren?

Wanneer de keuze is gevallen op een Jaguar XJ, dan kun je hiervoor terecht bij verschillende verhuurstations in Nederland en in het buitenland. Een auto huren kan via onze overzichtelijke website. Hier vind je tevens de actuele kortingen en mogelijke opties voor bijvoorbeeld de Jaguar XJ. Sixt is al sinds 1912 een betrouwbaar adres voor de verhuur van auto's, mede dankzij de aantrekkelijke prijs en andere pluspunten. Je kunt hier dus met een gerust hart voor een Jaguar XJ kiezen. Neem eens een kijkje bij de Jaguar XJ, deze auto zal net als de andere auto's in deze klasse uw bloed sneller laten stromen.

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

Studenten auto

Studenten auto huren

Kinderzitje

Kinderzitje huren

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Volkswagen huren

Volkswagen huren