Autoverhuur
Zürich Flughafen (Kloten)
Collapse
Zwitserland // Zurich // Zurich Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Zurich Luchthaven (Kloten) - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Parking 3
  8060 Zürich CH +41-848884444
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: ZRH
Sixt verhuurstation: 8141
Openingstijden
Ma. - Zo.06:00 - 23:30
Feestdag06:00 - 23:30
 
 24u inleveren

Nuttige informatie over het Zurich Luchthaven (Kloten) Sixtkantoor

Mevrouw Kelling is de filiaalmanager van de Sixt autoverhuur vestiging Zurich Airport. Sinds 2009 werkt ze bij Sixt en sinds 2013 is ze filiaalmanager. Ons klantvriendlijk team bestaat uit 15 werknemers, en zij willen u te allen tijde helpen bij al uw vragen omtrent de autoverhuur of de omgeving. Een auto huren kunt u gemakkelijk vanaf huis regelen of met behulp van onze medewerkers op het vliegveld van Zurich. Een auto huren kan een oplossing bieden voor vele gelegenheden en we hebben voor elke gelegenheid een passende model auto voor u klaar staan op het vliegveld. Het team hoopt u te mogen helpen op Zurich Airport!
( Station Manager )

Een auto huren bij Zurich Luchthaven(ZRH)

Of u nu voor zaken of voor uw vakantie naar Zurich vliegt, een huurauto zal in deze grootste stad van Zwitserland altijd van pas komen. Wij van Sixt staan daarom meteen op het vliegveld voor u klaar. Na aankomst kunt u de bordjes met "Mietwagen/Rental Car" volgen, waarna u onze balie in gebouw P3 vindt. Een huurauto regelen kan vervolgens natuurlijk ter plaatse, maar het is tevens mogelijk vooraf via het internet of telefonisch te reserveren. Zo hoeft u niet in de rij te staan, maar kunt u direct de stad in rijden.

Autoverhuur bij Zurich Luchthaven: ideaal om de stad te zien

Een auto huren bij Zurich Luchthaven stelt u in de gelegenheid de talloze toeristische bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske kerken uit de middeleeuwen, zoals de Grossmünster en de Fraumünster. Daarnaast kent Zurich een groot aantal musea die tot de meest vooraanstaande van Zwitserland en Europa behoren, waaronder het beroemde Landesmuseum en het Uhrenmuseum met ontelbare Zwitserse klokken. Zakelijke bezoekers kunnen met onze huurauto verder eenvoudig naar bijvoorbeeld de Swiss Exchange, de vele financiële dienstverleners of de twee belangrijke universiteiten van de stad rijden.

Een auto huren om Zwitserland te verkennen

Met Sixt autoverhuur bij Zurich Luchthaven, kunt u tenslotte ook moeiteloos de rest van het land verkennen. Meteen vanuit de stad kunt u bijvoorbeeld de oevers van het langgerekte en fonkelende Meer van Zurich volgen. Rijdt u nog iets verder door naar het zuiden, dan komt u al snel bij de weergaloze, met sneeuw bedekte pieken van de Alpen. Rijdt u juist naar het oosten, dan zult u schilderachtige middeleeuwse stadjes en uiteindelijk het verfrissende Bodenmeer op de grens met Duitsland ontdekken.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.06:00 - 23:30
Feestdag06:00 - 23:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Zurich Luchthaven (Kloten) ZRH Parking 3 8060 Zürich 47.450920, 8.561960 +41-848884444 +41-438163524

Sixt verhuurstation Zurich Luchthaven (Kloten) ZRH

Parking 3
8060 Zürich
 
Telefoon +41-848884444
Fax +41-438163524

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice