Wallis

Huur een auto in Wallis met SIXT

De Zwitserse regio Wallis staat bekend om haar prachtige berggebieden. Deze wil je uiteraard op eigen houtje bezoeken. Huur een auto in Wallis met SIXT en je bent verzekerd van een betaalbare auto van de beste kwaliteit. Wij staan 24/7 voor je klaar met Engelssprekende klantenservice of je nou bovenop de Matterhorn of onderaan bij de Rhônedal staat. Jij bepaalt hoe je erheen reist met bijvoorbeeld een snelle BMW of een comfortabele Mercedes-Benz. Wij zijn van alle markten thuis en bieden zowel jonge Compact auto’s als Luxe sportmodellen aan. En met jong bedoelen we dan ook echt jong. Onze voertuigen hebben namelijk een gemiddelde leeftijd van drie maanden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Wallis

De keuze is reuze bij SIXT en jij bepaalt dan ook zelf hoe jij die mooie bergtoppen in Wallis bereikt. Kies jij voor een cabrio waarmee jij de bergen doorkruist en geniet van een 360º uitzicht of ben je meer het type dat voor een stoere bak gaat en past een SUV daarom beter bij jou? Vechten om wie er achter het stuur mag kruipen hoeft niet, aangezien wij de mogelijkheid bieden om een extra bestuurder bij te boeken. Je bent bij ons welkom om de auto te huren vanaf eendagshuur tot aan langetermijn verhuur als je geen genoeg kunt krijgen van het comfort dat SIXT biedt.

Handige tips bij bezoek aan Wallis

Beste plekken om te bezoeken in Wallis

Een plek die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Wallis is Sion. Deze wordt door velen bekroond als één van de mooiste stadjes van Zwitserland. De stad kent adembenemende natuur en heeft een prachtig ondergronds meer waar je mond van open valt. Rijd de auto ook eens naar de kathedraal in de stad. Deze stamt af uit de 15e eeuw.
Zermatt is de toeristische trekpleister van Wallis. Je mag hier dan struikelen over de toeristen, maar het is zeker wat waard. Het dorpje heeft namelijk een ongelofelijk uitzicht op Matterhorn, een van de mooiste bergen van het gebied.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties