Vernier

Auto huren Vernier – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Vernier bij autoverhuur Sixt

Vernier is een voorstad van Genève en ligt nabij het prachtige Lac Léman, het meer van Genève. Vanuit Vernier heeft u allerlei mogelijkheden om met een auto van Sixt Autoverhuur de omgeving te verkennen, de stad Genève te bezoeken of een van de andere indrukwekkende plaatsen in de buurt te bezichtigen. Ook in Vernier zelf kunt u verschillende delen van de stad bezoeken waaronder Vernier Village, het oudste deel van de stad. Een auto huren in Vernier brengt u in de gelegenheid om op uw eigen voorwaarden te reizen en te genieten van bijvoorbeeld de eigentijdse winkels en de haven van Genève of van de bijzondere uitzichten als u in uw auto langs het meer reist.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur en Vernier

Autoverhuur en Vernier

Wij bieden u graag alle gemak van een comfortabele huurauto. Voor uw verblijf in de stad kunt u een auto huren in Vernier zelf, bij onze vestiging Genève (Genf) Vernier op Route de Vernier, nummer 138. We verwelkomen u daar graag om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen we u helpen bij de keuze van een geschikte auto die u ter plaatse kunt reserveren voor het aantal dagen dat u een auto nodig heeft. U kunt ons daarnaast telefonisch bereiken op het nummer +41-22-7232347, mocht u vragen hebben en niet direct in de buurt zijn. Via onze website, of gebruikmakend van de app die voor verschillende mobiele apparaten beschikbaar is, kunt u ook voorafgaand aan uw reis, of zelfs onderweg naar Vernier, een auto huren. U kunt in enkele eenvoudige stappen een keuze maken uit diverse modellen van verschillende automerken die deel uitmaken van het assortiment en daarnaast accessoires of andere extra's selecteren. Bij aankomst in Vernier staat de auto dan voor u gereed.

Veel keuzemogelijkheden bij onze autoverhuur

Veel keuzemogelijkheden bij onze autoverhuur

Naast de vriendelijke, betrouwbare service en de flexibele, goedkope autoverhuur die we u bieden, kunt u bij ons een luxueuze auto huren die geheel aan uw wensen voldoet. U heeft ruime keuze uit ons assortiment en kan kiezen voor verschillende accessoires, zoals een kinderzitje of navigatie. In dit bergachtige gebied heeft u ook de gelegenheid uw auto met winterbanden of sneeuwkettingen uit te rusten. Uiteraard zorgen we voor een passende verzekering, ook voor een eventuele extra bestuurder. Een plezierige wijze van autoverhuur in Vernier dat voor u gemakkelijk toegankelijk wordt, is wat we u kunnen garanderen tijdens uw verblijf aldaar.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties