Tessin

Auto huren Tessin – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren bij Sixt in Tessin

Tessin of Ticino, zoals de Italiaans sprekende Zwitsers in de regio zeggen, vormt een portaal tussen Zwitserland en Italie, want het ligt letterlijk tussen warme zomers en winterse winters en dus is dit een regio waar u met een auto van autoverhuur Sixt perfect uit de voeten kunt. U reist in uw eigen tempo tussen mondaine steden als Lugano of Ascona naar authentieke bergdorpjes zoals Corippo. U kiest en rijdt er gewoon naar toe wanneer het u uitkomt. Het ultieme vakantiegevoel dat u dankzij een auto huren in Tessin zult hebben.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

U boekt uw huurauto bij autoverhuur en Tessin via uw reisbureau of u klikt op auto huren Tessin en komt vanzelf bij ons uit. Niet alleen vanwege onze goedkope autoverhuur, maar vooral vanwege onze keuze en onze service. U kiest bij Autoverhuur en Tessin altijd een jonge auto, want onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. Dus sturen we u altijd op pad met een moderne, betrouwbare en veilige auto. Uiteraard zijn de huurauto's in het winterseizoen voorzien van winterbanden. Maar ook als u extra voorzieningen wenst, dan kunt u bij ons het best een auto huren. Extra's als navigatieapparatuur, kinderzitjes, automatische versnellingsbakken of diesels zijn bij ons te reserveren.

Autoverhuur in Tessin

Autoverhuur in Tessin

U vindt onze autoverhuur op de luchthaven Lugano/Agno (LUG) en in Lugano zelf. Kiest u maar wat u wilt. Makkelijk is het natuurlijk om de auto van uw keuze direct op de luchthaven op te pikken en dan meteen de regio wat te verkennen als u op weg bent naar uw verblijf. Onderweg kunt u al meteen kiezen: gaan we luxe shoppen in Lugano, Ascona of Locarno of rijden we eerst een stuk langs het Lago Maggiore of nemen we toch liever een route via het Meer van Lugano? Die keuzes blijven: 's middags skiën, 's morgens een espresso op een klein pleintje in een van de vele bergdorpjes. 's Avonds stappen in een van de vele uitgaansgelegenheden in de grotere steden of blijven we lekker in het eigen dorpje en nemen we een eenvoudige maaltijd in de lokale spaghetteria? Keuzes die dankzij uw eigen vervoer altijd eenvoudig te maken zijn. U kunt gaan en staan waar en wanneer u wilt, zit nooit vast aan groepsreizen en u staat nooit te wachten op een trein, bus of taxi. Als u Tessin en omgeving echt wilt leren kennen, zoals een Zwitser of Italiaan dat zou doen, dan is eigen vervoer de paspoort naar de vrijheid voor u. Twijfel niet langer en huur nu een auto bij Sixt autoverhuur en ontdek Tessin

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties