Autoverhuur
Lugano
Inklappen
Zwitserland // Lugano
Gegevens wijzigen

Auto huren Lugano – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lugano Paradiso
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Lugano Paradiso

  Sixt Autoverhuur
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Lugano, Zwitserland

Lugano City

Bij Sixt autoverhuur bieden wij huurauto's aan die zowel voor zakelijke doeleinden als voor een aangename vakantie geschikt zijn. Lugano is een belangrijk financieel en zakelijk centrum in Zwitserland maar de stad is daarnaast ook gezegend met een schitterende ligging aan de noordkant van het meer, omringd door majestueuze bergen. Een auto huren in Lugano is kinderspel. U reserveert de auto van tevoren. Dit kan telefonisch, online of via onze mobiele apps. Bij aankomst in Lugano krijgt u bij onze servicebalie de sleutels en het huurcontract overhandigd en kunt u meteen wegrijden. Er zijn twee verhuurpunten in Lugano, de een in het vliegveld (LUG) en de andere dicht bij het Paradiso treinstation. Schroomt u vooral niet telefonisch contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden van autoverhuur in Lugano.

Een comfortabele en betrouwbare auto huren

Lugano City

De auto's van onze autoverhuur zijn altijd jonger dan zes maanden en modern uitgerust. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Veiligheid staat voor ons bovenaan. Al onze auto's zijn zeer comfortabel en betrouwbaar. Er zijn tal van mogelijkheden om de opties uit te breiden en extra's bij te boeken bij uw reservering. U kunt bijvoorbeeld een navigatiesysteem aanvragen zodat u onbezorgd naar uw bestemming kunt rijden. Wanneer u een auto bij ons huurt dan hoort daar standaard een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering bij. Tegen een kleine vergoeding kunt u voor een meer uitgebreide verzekering kiezen of uw eigen risico verlagen. Wij begrijpen dat een auto huren maatwerk is en willigen graag uw wensen in.

Voordelige tarieven bij de autoverhuur in Lugano

Lugano City

Kwaliteit en voordelige tarieven gaan hand in hand bij onze goedkope autoverhuur. Bij Sixt krijgt u waar voor uw geld. U kunt nbezorgd genieten van uw verblijf aan het meer van Lugano. Lugano kent een mediterraan klimaat. Vooral in de lente, wanneer de exotische planten in bloei staan, is de stad prachtig. Een wandeling in de Belvedere tuinen is de moeite meer dan waard. Hier, langs het meer, komen natuur en cultuur bijeen. Ook de oude historische stadskern van de stad is erg mooi. Met een huurauto tot uw beschikking kunt u ook eenvoudig de mooie berglandschappen aandoen. Vanuit de Monte San Salvatore en Monte Brè kunt u genieten van een schitterend wijds uitzicht over de stad. Voor een actieve middag rijdt u naar het Tamaro park.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice