Autoverhuur
Lausanne
Inklappen
Zwitserland // Lausanne
Gegevens wijzigen

Auto huren Lausanne - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lausanne
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Ma. - Vr.07:30 - 18:30
  Za.08:00 - 14:00
  Op deze locatie huren

 • Lausanne

  Sixt Autoverhuur
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Ma. - Vr.07:30 - 18:30
  Za.08:00 - 14:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Moeiteloos een auto huren in Lausanne

Lausanne City

Om voordelig een auto te huren in Lausanne hoeft u niet verder te kijken dan Sixt autoverhuur! U vindt onze vestiging in deze Zwitserse stad namelijk aan de Chemin de Mornex, wat meteen op loopafstand van het centraal station is. Dit treinstation heeft een snelle en directe verbinding met de Internationale Luchthaven van Genève (GVA). Boekt u van tevoren via onze website of onze handige app op uw smartphone, dan zullen wij dus zorgen dat uw huurauto klaar staat zodra u in Lausanne aankomt. Een auto huren wordt in deze prachtige stad zo wel erg eenvoudig!Autoverhuur in Lausanne: Bezoek een prachtig stukje Zwitserland

Lausanne City

Lausanne ligt aan de noordelijke zijde van het meer van Genève dat beroemd is door de schitterende natuurlijke omgeving. Behalve de oevers van het meer zelf, kunt u door bij ons een auto te huren ook de zacht glooiende wijngaarden en de sierlijke dorpjes in de directe omgeving verkennen. De spectaculaire, met sneeuw bedekte toppen van de Alpen liggen daarnaast op niet meer dan een half uur rijden. Vanzelfsprekend heeft Lausanne zelf met een prachtige gotische kathedraal en bijzonder elegante architectuur ook meer dan genoeg te bieden. Bent u in de stad voor zaken? Dan komt een auto tenslotte prima van pas om de internationale instanties, de bedrijven of de educatieve instellingen te bezoeken. Hoe dan ook, onze autoverhuur in Lausanne zal u niet teleurstellen.

Goedkope autoverhuur met uitstekende service

Lausanne City

Uit een onafhankelijke prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij als een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa uit de bus. Toch gaan onze voordelige tarieven niet ten koste van de kwaliteit van onze service. Integendeel zelfs, want onze auto's zijn nooit meer dan een half jaar oud en verkeren gegarandeerd in uitstekende staat. Ook onze huurovereenkomst is simpel, duidelijk en komt zonder adders onder het gras. Aanvullende accessoires, zoals bijvoorbeeld een kinderzitje of een navigatiesysteem, zijn verder probleemloos te regelen. Kortom, wij zijn een goedkope autoverhuurder waar u op kunt vertrouwen!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice