Basel

Bazel auto huren

Huur een auto bij SIXT in Bazel als je op zoek bent naar een betaalbaar voertuig van de hoogste kwaliteit. Met onze wereldwijde ervaring weten wij precies wat jij als autohuurder nodig hebt en bieden wij jou de beste klantenservice aan. Wij vinden het belangrijk dat jij snel de weg op kunt en van alle gemakken bent voorzien. De auto kun je dan ook ophalen bij de luchthaven van Bazel of onze centrale locatie in het centrum naast het Bazel Badischer Bahnhof, het treinstation waar alle treinen uit Duitsland aankomen. De keuze is reuze en zo kun je bijvoorbeeld genieten van één van onze Compact modellen of op een zomerse dag heerlijk uitwaaien in een cabrio.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bazel

Wanneer je in Bazel bent wil je je niet tegen laten houden door de beperkingen van openbaar vervoer. Je wilt genieten van al het moois wat de stad te bieden heeft. Huur een auto in Bazel met SIXT en je zult het uiterste uit je trip halen. Er zit iets tussen voor iedereen. Zo kun je cruisen in je eigen SUV of de blits maken in één van onze sportmodellen. Ruzie maken om wie er achter het stuur mag kruipen is niet nodig, aangezien je een extra bestuurder bij kunt boeken. Je bent ook flexibel in de huurperiode. Zo bieden wij auto’s aan van langetermijn verhuur tot aan eendagshuur.

Handige tips bij bezoek aan Bazel

Wat te doen in Bazel

Bazel is een prachtige stad met veel te doen. In de stad zelf vind je een aantal bezienswaardigheden, zoals het munster van Bazel en het Raadhuis van Bazel. Het is daarnaast ook zeker de moeite waard om met de auto naar Augst te reizen, een dorpje buiten Bazel. Hier vind je de ruïnes van de Romeinse stad Augusta Raurica.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties