Altenrhein

Auto huren Altenrhein – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en eenvoudig een auto huren in Altenrhein

Gaat u op reis naar Altenrhein in Zwitserland, dan zal een auto huren van Sixt autoverhuur goed van pas komen. U kunt ons vinden op het vliegveld St. Gallen-Altenrhein (ACH). Dat ligt meteen naast het dorp en doet dienst als het internationale vliegveld van de grotere stad St. Gallen iets naar het zuidwesten. Onze balie bevindt zich in de vertrekhal, maar is door de geringe omvang van het vliegveld moeilijk over het hoofd te zien. Boekt u via het internet, dan hoeft u na aankomst enkel nog maar de sleutel van uw huurauto op te halen. Enkele minuten daarna kunt u al doorrijden naar Altenrhein of een andere bestemming in de omgeving.

Bekijk meer Bekijk minder
Wat kunt u zien door een auto te huren in Altenrhein?

Wat kunt u zien door een auto te huren in Altenrhein?

Door onze autoverhuur in Altenrhein bent u onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u dit deel van Zwitserland op uw gemak verkennen. Zo kunt u een bezoek brengen aan St. Gallen. In deze stad vindt u een prachtige barokke kathedraal en een grote abdij die eeuwenlang tot de belangrijkste van Europa behoorde. Rijdt u nog iets verder door naar het zuiden, dan komt u bij de Säntis. Dit is met 2502 meter de hoogste berg in de omgeving en de top is met een kabelbaan te bereiken. Een andere toeristische trekpleister is tenslotte het Bodenmeer tussen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk in. Het meer ligt meteen ten noorden van het vliegveld in Altenrhein. Door een auto te huren kunt u onder meer naar de historische binnenstad van Lindau rijden aan de Duitse zijde van het meer. Insel Mainau, een klein eiland met subtropische bloementuinen en een kasteel, is dankzij onze autoverhuur in Altenrhein ook goed te bereiken.

Goedkope autoverhuur met eersteklas service

Goedkope autoverhuur met eersteklas service

Wij zijn al meer dan een eeuw in de autoverhuur actief en weten dat u als klant het liefst een zo voordelig mogelijke huurauto wilt. Bij Sixt streven we er daarom altijd naar een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa te zijn. Toch besparen we niet op kwaliteit, want onze auto's zijn nooit meer dan een half jaar oud. Ook doen we nooit moeilijk over accessoires zoals kinderzitjes, een navigatiesysteem of zelfs sneeuwkettingen mochten de weersomstandigheden het vereisen. Kortom, voor uitstekende prijzen en klanttevredenheid bent u bij ons zonder meer aan het juiste adres!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties