Autoverhuur
Sveg
Inklappen
Zweden // Sveg
Gegevens wijzigen

Auto huren Sveg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Sveg Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Flygplatsvägen 5
  842 93 Sveg

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

 • Sveg

  Sixt Autoverhuur
  Helagsgatan 2
  842 33 Sveg

  Ma. - Vr.09:00 - 16:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

Maak kennis met het prachtige Sveg vanuit uw huurauto van Sixt

Sveg is een authentiek Zweeds dorp waar jaarlijks vele toeristen naartoe trekken om in de zomer te wandelen in de bergen en om in de winter te wintersporten. Er is dan ook altijd wat te beleven en het hele jaar door kunt u er goed toeven. Sixt biedt u er dan ook twee verschillende locaties voor autoverhuur, namelijk op de luchthaven en in het dorp zelf. Op die manier kunt u altijd gebruik maken van een auto om overal in Sveg en de omgeving te kunnen komen.

Kies alleen voor het allerbeste

Sixt maakt het voor u makkelijk om een auto te huren. U kunt namelijk een auto reserveren bij de autoverhuur in Sveg door gebruik te maken van de website of de mobiele applicatie voor tablet of smartphone. Ook kunt u hiervoor bij een reisbureau langs gaan. Wij doen voor u bij alle ruim 2000 verhuurlocaties altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Op die manier weet u zeker dat u nooit te veel betaalt en dat u geld overhoudt voor de activiteiten die u graag onderneemt in Sveg. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk als met de service van Sixt.

Auto huren in Sveg

Een auto huren in Sveg is altijd een goede combinatie. Het is namelijk zo dat u door het bergachtige gebied moeilijk uw weg kunt vinden zonder auto. Afhankelijk zijn van het openbaar vervoer is niet aan te raden. Met uw eigen auto kunt u gaan en staan waar u wil. Bovendien kunt u deze bij onze goedkope autoverhuur zelf optioneel uitbreiden. Als u met uw kinderen naar Sveg gaat, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een optioneel kinderzitje in de auto. Op die manier kunt u veilig rondrijden. Ook kunt u kiezen voor een navigatiesysteem in uw auto. Zo raakt u de weg niet kwijt, waar u ook naartoe wilt rijden. Dankzij onze autoverhuur in Sveg kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf en rijdt u altijd all-risk verzekerd rond.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice