Strängnäs

Auto huren Strängnäs – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop en eenvoudig een auto huren in Straengnaes!

Ook in Zweden kunt u overal terecht bij Sixt autoverhuur. Zo kunt u eenvoudig een goede auto bespreken bij onze goedkope autoverhuur in Straengnaes waar u een modern assortiment aan betaalbaar tijdelijk vervoer vindt. Zo hebben wij voor u onder meer comfortabele personenauto's in uiteenlopende segmenten, ruime stationwagens, cabrio's, coupés, 4x4 uitvoeringen en oerdegelijke vrachtauto's. Bij onze goedkope autoverhuur kunt u in de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's lezen dat Sixt echt de goedkoopste autoverhuurder is. Door ons 80-jarig specialisme hebben wij veel ervaring opgedaan met de verhuur van eersteklas auto's die nooit ouder zijn dan een half jaar, en optisch en technisch als nieuw presteren!

Bekijk meer Bekijk minder
De autoverhuur in Straengnaes maakt reizen nog aantrekkelijker!

De autoverhuur in Straengnaes maakt reizen nog aantrekkelijker!

Met een huurauto van Sixt reist u op een zeer aantrekkelijke en ontspannen manier door het mooie Zweedse landschap. Of u nu besluit een auto te huren voor uw vakantie of voor zakelijke doeleinden; bij Sixt vindt u altijd een betrouwbare partner die staat voor optimale service en een zeer klantvriendelijke dienstverlening. U kunt uw favoriete auto huren via uw reisbureau, de telefoon, met gebruik van onze mobiele app, online op onze eigen website, of natuurlijk rechtstreeks bij de vestiging. U kunt een auto huren in Straengnaes bij het treinstation waar wij van maandag tot en met vrijdag voor u geopend zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Een auto huren in Straengnaes voor een geslaagd verblijf in Zweden!

Een auto huren in Straengnaes voor een geslaagd verblijf in Zweden!

Met een auto van de autoverhuur in Straengnaes verzekerd u zich van een meer dan geslaagd verblijf in Zweden. Zo bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u in uw eigen tijd en op uw eigen wijze door de aansprekende omgeving van Straengnaes toeren en genieten van een bezoek aan onder andere de indrukwekkende kathedraal in de stad. Ook is een bezoek aan het nabij gelegen eiland Selaön in het mooie Mälarmeer zeer de moeite waard. Sixt wenst u een bijzonder prettige reis met veel onvergetelijke momenten in een van onze geweldige auto's!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties