Solna

Auto huren Solna – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Solna vakantie vieren

Het dunbevolkte Zweden staat vooral bekend om zijn natuur en rust, maar heeft ook een aantal verstedelijkte regio's. De grootste daarvan is de het gebied rond Stockholm, waarvan de gemeente Solna deel uitmaakt. Solna ligt acht kilometer ten noorden van Stockholm en beschikt over het kleine vliegveld Stockholm Bromma Airport (BMA), dat vanaf Brussel rechtstreeks te bereiken is en daarnaast veel binnenlandse vluchten heeft. Een auto huren kan vlak bij de luchthaven bij de plaatselijke Sixt-vestiging. Onze goedkope autoverhuur hier is van maandag tot en met vrijdag geopend, maar u kunt er 24 uur per dag een personenwagen, stationwagen, cabrio, SUV of busje ophalen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Solna: gemakkelijk bij Sixt

Autoverhuur in Solna: gemakkelijk bij Sixt

Vanaf Bromma vertrekken bussen en trams naar Stockholm en de omliggende gemeenten, en u kunt natuurlijk ook een taxi nemen naar onze Sixt-locatie in Solna. Zoals gebruikelijk hoeft u geen prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit te voeren om te weten dat wij ook in Zweden de beste aanbiedingen voor u hebben. Onze auto's zijn maximaal zes maanden oud en u kunt dus 100% op uw huurauto vertrouwen. Om de stad snel en gemakkelijk te verkennen of te verlaten, kunt u bij onze vestiging vragen om een navigatiesysteem. Ook andere extra's zijn natuurlijk mogelijk bij een auto huren in Solna.

Sightseeing in uw eigen tempo - autoverhuur in Solna

Sightseeing in uw eigen tempo - autoverhuur in Solna

Solna is een levendige stad waar genoeg te doen, te zien en te beleven valt. Er zijn dan ook meerdere redenen om een auto te huren. Zo kunt u de oude filmstudio's van dit Zweedse Hollywood bezoeken of juist een van de kunstmusea. Wilt u de geschiedenis van dichtbij zien, dan kunt u een bezoek brengen aan de drie oude paleizen, het achttiende-eeuwse kasteel of de middeleeuwse Solna-kerk. Daarnaast heeft Solna verschillende parken, zoals het unieke nationale stadspark op de grens van land en zee. Bij de lokale Sixt-autoverhuur is het mogelijk om telefonisch, online, via een smartphone, met een automaat of aan de balie te reserveren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties