Autoverhuur
Ronneby Luchthaven
Inklappen
Zweden // Ronneby // Ronneby Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Ronneby Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Bredåkravägen 26
  37292 Ronneby SE +46-45512300
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: RNB
Openingstijden
Ma. - Vr.07:30 - 16:30
 
 
 • Huurauto Op de vestiging Ronneby Luchthaven

U kunt bijna overal op de wereld een auto huren met Sixt. Ook op het Zweedse vliegveld Ronneby hebben wij diverse voertuigen voor u beschikbaar. U kunt hier bijvoorbeeld een auto, stationwagen, SUV of busje huren. Daarnaast hebben we bij deze autoverhuur een sportauto of cabrio voor u klaarstaan. Het is ook mogelijk om uw keuze uit te breiden. Wilt u bijvoorbeeld het liefste een automaat, of een dieselauto? Of heeft u behoefte aan extra's, zoals winterbanden, navigatie of een babyzitje? Onze medewerkers helpen u graag op weg. En als u weer bij ons terugkomt, kunt u 24 uur per dag terecht bij deze Sixt autoverhuur om uw auto in te leveren. Zo kunt u altijd verder met Sixt!

Met de huurauto op het vliegveld van Ronneby

Een auto huren op Ronneby luchthaven is al even gemakkelijk. Reserveren kan nu altijd en overal met onze app en via deze website. Dat is handig en bovendien heel goedkoop, want bij online boekingen hanteren wij ons speciale lage internettarief. Maar als u liever telefonisch reserveert, kan dat ook. En als u de auto eenmaal heeft geboekt, kunt u meteen het gemak van Sixt autoverhuur op Ronneby luchthaven ervaren. Onze branche op dit kleine vliegveld zit namelijk direct buiten de aankomsthal. Binnen een minuut rijdt u vanaf daar de openbare weg op, en tien minuten later bent u al in het centrum van Ronneby.

Verder vanaf Ronneby luchthaven

Dit betrekkelijk kleine stadje heeft een pittoresk oud centrum, dat zich concentreert in de paar straten rondom het centrale plein, Ronneby Torg. Hier kunt u gemakkelijk parkeren om de leuke winkeltjes en restaurantjes per voet te ontdekken. Enkele minuten verder per auto vindt u de belangrijkste attractie van de stad: het Brunnspark. Dit prachtige park kenmerkt zich door fraaie landschapsarchitectuur en enkele idyllische zitplekken. Het is in het verleden meermaals hoog geëindigd in verkiezingen van het mooiste Zweedse en zelfs Europese park, en dat kunt u zien! Ook buiten de stad ligt veel schitterende natuur. De omringende archipelregio Blekinge is beslist een verkenningstochtje waard als u met de huurauto in de omgeving van Ronneby luchthaven bent.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.07:30 - 16:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Ronneby Luchthaven RNB Bredåkravägen 26 37292 Ronneby 56.254890, 15.267220 +46-45512300

Sixt verhuurstation Ronneby Luchthaven RNB

Bredåkravägen 26
37292 Ronneby
 
Telefoon +46-45512300

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice