Oxelösund

Auto huren Oxelösund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken Oxeloesund met een huurauto van Sixt

Op vakantie kunt u vrijwel overal een betrouwbare auto huren bij autoverhuur Sixt. Met 4.000 vestigingen wereldwijd is Sixt één van de grootste autoverhuurbedrijven. Er is altijd een vestiging in de buurt waar u terecht kunt voor een auto om de omgeving te verkennen! Ook in Oxeloesund bevindt zich een vestiging waar u een auto kunt huren, namelijk bij het centraal station. Bij Sixt autoverhuur in Oxeloesund zijn verschillende voertuigcategorieën beschikbaar, zoals stationwagens, cabrio's en coupé's, maar bijvoorbeeld ook terreinwagens. In de nabije omgeving van Oxeloesund vindt u diverse andere Sixt vestigingen: zo is er een vestiging op Stockholm Skavsta Airport (NYO), op 16.5 kilometer afstand van Oexeloesund. Ook op het centraal station van Nyköping, 11.4 kilometer verwijderd van Oexeloesund, kunt u terecht om een auto te huren of weer in te leveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Snel, gemakkelijk en goedkoop: de service van Sixt

Snel, gemakkelijk en goedkoop: de service van Sixt

Met Sixt kunt u snel, gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Oxeloesund. Naast goedkope autoverhuur in Oxeloesund kent huren bij Sixt vele andere voordelen. Zo zijn de auto's maximaal een half jaar oud en zijn accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem eenvoudig bij te boeken. Daarnaast kiest u zelf hoe u een auto wilt boeken. Online, via de telefoon, via internet, aan de balie of via de Sixt app; u kiest zelf de boekingswijze die bij u past. U kunt tot 48 uur voor begin van de huur de boeking heel gemakkelijk wijzigen of annuleren. Sixt doet bij verhuur altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

Alle bezienswaardigheden bezoeken met Sixt

Alle bezienswaardigheden bezoeken met Sixt

Oxeloesund kent diverse bezienswaardigheden: zo zijn er prachtige kerken, interessante musea en is er de mogelijkheid tot allerlei sportieve wateractiviteiten zoals kanoën, zeilen en wandelen. Met haar ligging aan zee biedt Oxeloesund prachtige uitzichten vanaf de kustlijn, die u met de auto gemakkelijk kunt verkennen. Ook het centrum van Oxeloesund is per auto goed te bereiken. Met de goedkope autoverhuur van Sixt kunt u gemakkelijk en snel een auto huren in Oxeloesund om alle bezienswaardigheden in en rond deze stad te verkennen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties