Autoverhuur
Oskarshamn
Inklappen
Zweden // Oskarshamn
Gegevens wijzigen

Auto huren Oskarshamn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Oskarshamn

  Sixt Autoverhuur
  Gyllingsväg 9
  572 36 Oskarshamn

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Autoverhuur in Oskarshamn, gemakkelijk bij het vliegveld

In het zuiden van Zweden ligt de populaire kuststad Oskarshamn, dat onder meer per trein en vliegtuig bereikbaar is. Nabij de luchthaven Oskarshamn (OSK) bevindt zich de locatie voor autoverhuur van Sixt, die elke dag geopend is. Hier kunt u terecht voor het huren van een personenauto, een coupé of cabrio, een 4x4, een stationwagen of een personen- of goederenbusje. Uiteraard bent u bij deze Sixt-vestiging ook buiten de openingstijden welkom en kunt u dus 24 uur per dag een auto huren of inleveren. Reserveren kan online, via een automaat, telefonisch, met uw smartphone of gewoon aan onze verhuurbalie. Gaat u regelmatig naar Oskarshamn, dan is een Sixt-card wellicht nuttig voor u.

Sixt: altijd voordeel bij auto huren in Oskarshamn voor vakantie

Zweden is geen goedkoop land en als u extra wilt besparen tijdens uw verblijf in Oskarshamn biedt Sixt de beste mogelijkheden. Wij denken steeds met u mee, en de voordelen van Sixt worden dan ook keer op keer duidelijk bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Er zijn bovendien altijd auto's in de aanbieding, variërend van Citroëns tot BMW's. Daarnaast kunt u desgewenst betaalbaar een navigatiesysteem, kinderzitje of all-risk verzekering bij onze goedkope autoverhuur boeken. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u al direct na aankomst in Oskarshamn begint met geld besparen en wordt uw verblijf in Zweden extra voordelig.

Autoverhuur in Oskarshamn - veelzijdige havenstad

In de uitgestrekte regio van Oskarshamn komt een huurauto goed van pas. In de stad zelf zijn onder andere musea rond de houtsnij-artiest Axel Petersson Döderhultarn (1868-1925) en het lokale maritieme verleden. Oskarshamn heeft ook een goed bewaarde oude stadskern met houten huisjes uit de negentiende eeuw. Bij een auto huren in Oskarshamn-verblijf hoeft u zich echter niet te beperken tot het vasteland. Vanuit de haven vertrekken diverse veerboten, bijvoorbeeld naar het historische Gotland en 's zomers ook naar het hekseneilandje Blå Jungfrun waar zich een mysterieus stenenlabyrint en grotten bevinden. Een auto huren bij Sixt in Oskarshamn kan het hele jaar door.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice