Autoverhuur
Ödeshög
Inklappen
Zweden // Ödeshög
Gegevens wijzigen

Auto huren Ödeshög – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Ödeshög
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  Ma. - Vr.10:00 - 18:00
  Za. - Zo.10:00 - 14:00
  Op deze locatie huren

 • Ödeshög

  Sixt Autoverhuur
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  Ma. - Vr.10:00 - 18:00
  Za. - Zo.10:00 - 14:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

Bij Sixt een auto huren in Oedeshoeg

Sixt staat ook in Zweden op meerdere locaties voor u klaar wanneer u de weg op wilt met een goede huurauto die goed bij u past. U kunt uitstekend bij ons terecht wanneer u in de omgeving van Oedeshoeg verblijft. Vanuit deze plaats rijdt u gemakkelijk naar omliggende plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn. U hoeft niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Sixt is een goedkope autoverhuur waar u altijd het beste van mag verwachten. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's is dan ook eigenlijk niet nodig. Bij ons bent u altijd voordelig uit.

De voordelen van onze autoverhuur in Oedeshoeg

Sixt bestaat al meer dan 35 jaar en heeft daarmee een ruime ervaring in binnen- en buitenland. Dit merkt u aan alles! Zo kunt u bij onze autoverhuur in Oedeshoeg een keuze maken uit diverse modellen auto's van maximaal zes maanden oud. U huurt altijd een auto die bij u past, met de zekerheid van een goede kwaliteit. Inleveren kan 24 uur per dag en u kunt diverse zaken bijboeken, zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem. Uiteraard bent u goed verzekerd en is er de mogelijkheid tot het aanstellen van een tweede bestuurder. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u en u kunt zelf voortdurend alle informatie inzien op de huurovereenkomst. Bij Sixt huurt u altijd zorgeloos en vertrouwd.

Lekker een stukje rijden!

Oedeshoeg is een prachtige plaats, waar voortdurend rust en gemoedelijkheid heerst. U geniet van een indrukwekkende natuur en heeft eigenlijk altijd wel een adembenemend uitzicht. Op rijafstand van deze Zweedse plaats vindt u nog enkele plaatsen die de moeite waard zijn. Zo kunt u vanaf de autoverhuur naar Hjo rijden, waar u onder meer Bisonfarme i Gate kunt bezoeken. U kunt ook een auto huren in Oedeshoeg en naar Karlsborg rijden om daar het beroemde gelijknamige fort te gaan bewonderen. Kortom, er is meer dan voldoende te zien en te doen, allemaal op rijafstand van de autoverhuur in Oedeshoeg.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice