Motala

Auto huren Motala – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Huren in Motala aan het prachtige Vättermeer

Een auto huren bij Sixt autoverhuur in Motala is een prima begin van uw vakantie. Direct na aankomst op het Centraal Station (LPIX02) reserveert u een betrouwbare huurauto aan onze balie. Maar ook in de stad zelf zijn wij aanwezig. U vindt ons daar op Industrigatan 2.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur biedt u alle keus

Onze autoverhuur biedt u alle keus

Op beide locaties staat een keur van auto's, SUV's en busjes voor u klaar. Allemaal jonger dan een half jaar en precies geschikt voor uw voorgenomen activiteiten. Bent u met het gezin op vakantie, kiest u er dan gelijk een navigatiesysteem bij. Zo kunt u niet verdwalen in de uitgestrektheid van Midden-Zweden. Ook het kinderzitje voor de allerkleinsten mag in de huurovereenkomst niet ontbreken. Bovendien kunt u kiezen voor een all-risk verzekering, zodat zorgeloze autotochten uw verblijf in Zweden begeleiden. Een auto huren in Motala kunt u ook thuis al regelen. Pak gewoon de telefoon en bel 023-5698656 of reserveer uw auto via deze website. Twijfelt u nog of een auto huren in Motala nodig is, downloadt dan in ieder geval onze mobiele app voor iPhone, Android of BlackBerry. U kunt dan op elk gewenst moment Autoverhuur Motala bereiken. Wanneer u de zaken aan de verhuurbalie regelt, zult u verteld staan over de snelheid waarmee u geholpen wordt. Snel maakt onze klantvriendelijke medewerker een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en biedt u de voordeligste keus. Voor u het beseft rijdt u vrolijk weg in de ideale auto van onze goedkope autoverhuur.

Ontdek de mooie steden en schitterende natuur

Ontdek de mooie steden en schitterende natuur

Door de grote afstanden in Zweden is een auto huren de meest aangewezen oplossing om dit mooie land te ontdekken. Motala ligt aan het prachtige Vättermeer met veel natuurschoon en leuke plaatsjes; Vadstena met zijn prachtige Slot, Gränna met zijn schilderachtige straatbeeld en de stad Jönköping met zijn sierlijke Sofiakerk en gezellige haven met pier. Maar ook in het uitgestrekte Motala valt van alles te zien. Bovendien kunt u er ook eenvoudig met de auto naar het strand rijden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties