Autoverhuur
Mora
Inklappen
Zweden // Mora
Gegevens wijzigen

Auto huren Mora – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Meerdere Sixt-vestigingen voor een auto huren in Mora

Mora is een kleine stad in Zweden, die vrij hoog in de zuidelijke helft van het langgerekte land ligt. Het gebied rond het historische plaatsje is een populaire bestemming in de zomer, en Mora beschikt daarom over een tweetal Sixt-locaties met een grote collectie huurauto's. Zo vindt u een vestiging vlak bij het vliegveld Mora-Siljan (MXX) en is er één bij het treinstation van Mora. Deze zijn dageljks geopend en u kunt er diverse voertuigen huren, zoals personenauto's, SUV's, cabrio's en busjes. Dankzij de ruime openingstijden van onze autoverhuur bij het treinstation kunt u op vrijwel elk moment van de dag een auto afhalen.

Sixt: altijd leuke aanbiedingen bij autoverhuur in Mora

Autoverhuurbedrijf Sixt komt u niet alleen qua openingstijden tegemoet. Wilt u een auto huren dan bent u ook financieel bij ons het voordeligste uit en bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komt Sixt dan ook steeds weer als beste uit de bus. Wij hebben elke dag aantrekkelijke aanbiedingen voor u van auto's die ten hoogste zes maanden oud zijn. Indien gewenst kunt u er handige extra's bij boeken. Daarbij kunt u denken aan een navigatiesysteem, een kinderzitje, een extra bestuurder of een all-risk verzekering. Een reservering kan worden doorgegeven via uw tablet of smartphone, via internet, telefonisch, per automaat of persoonlijk aan onze balie voor goedkope autoverhuur.

Auto huren in Mora: ideale zomerbestemming!

Het plaatsje Mora zelf en de regio eromheen zijn bekende reisdoelen voor in de zomermaanden. De stad ligt tussen het Siljan- en Orsameer. Rond deze meren zijn veel campings, waarvandaan u de omgeving perfect kunt verkennen. Ondanks het toeristische karakter van Mora bent u hier namelijk nooit ver van de stilte van de natuur. Door een auto te huren en westelijk te rijden zult u al snel bossen, rivieren, watervallen en wildernis tegenkomen. In Mora zelf vindt u onder andere een museum rond de schilder Anders Zorn (1860-1920). Met autoverhuur in Mora heeft u dus de ideale combinatie van zon, natuur en cultuur.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice