Lund

Auto huren Lund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Lund: slim en simpel

Bent u geïnspireerd door Scandinavische series en wilt u Zweden bezoeken. Denk er dan eens aan om een auto te huren bij onze autoverhuur Lund. Van hieruit kunt u bijvoorbeeld over de bekende brug naar Denemarken rijden of de bossen in het zuiden van Zweden bezoeken. Een auto huren is de ideale manier om uzelf optimale vrijheid te gunnen. U kunt op ieder gewenst moment bezoeken wat u maar wilt. De medewerkers van onze autoverhuur vertellen u graag over interessante plaatsen in de omgeving van Lund.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig en makkelijk een auto huren in Lund

Voordelig en makkelijk een auto huren in Lund

Waarom kiezen steeds meer klanten voor Sixt? Dat is in de eerste plaats vanwege het gemak waarmee u bij ons een auto kunt huren. De procedure om te reserveren, af te halen en terug te brengen is buitengewoon eenvoudig. Wij hanteren bij al onze vestigingen hetzelfde eenvoudige proces. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten. Onze auto's zijn altijd zo goed als nieuw. Na een half jaar verkopen wij ze en worden ze vervangen door nieuwe auto's. Daarbij bent u altijd verzekerd van de beste prijs dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. De baliemedewerkers van de autoverhuur Lund houden elke dag nauwgezet de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze goedkope autoverhuur altijd ook echt de goedkoopste is.

Levendige cultuur in de oudste stad van Zweden

Levendige cultuur in de oudste stad van Zweden

Lund is de oudste stad van Zweden. De oudste gebouwen van de stad dateren al uit de eerste helft van de Middeleeuwen. Daarnaast kende de stad een bloeiperiode in de Renaissance, waardoor ook veel gebouwen en straten nog altijd deze stijl hebben. Lund ligt in het uiterste zuiden van Zweden, waardoor u met uw huurauto ook heel geschikt een dagtrip naar Denemarken kunt maken. Het stadje zelf is tegenwoordig een levendige studentenstad. Niet alleen het uitgaansleven bloeit volop, ook het culturele leven is goed vertegenwoordigd. Meerdere kunstmusea en het openluchtmuseum Kulturen maken dat u zich dagenlang niet hoeft te vervelen in Lund!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties