Kristianstad

Auto huren Kristianstad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Kristianstad

Wilt u historisch Kristianstad in Zuid-Zweden bezoeken? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een auto huren. In de uitgestrekte natuur van Zweden is dit het ideale transportmiddel. Hierdoor heeft u alle vrijheid om van uw vakantie te genieten of kunt u onbezorgd uw verplichtingen in Kristianstad uitvoeren. Onze goedkope autoverhuur is u van dienst op de manier die u wenst. Nadat u thuis, of onderweg met uw smartphone, de reservering heeft gemaakt, zetten onze medewerkers de auto vast klaar. Na aankomst rijdt u direct door. Ingewikkelder hoeft in onze visie een auto huren niet te zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Snel en voordelig een auto huren in Kristianstad

Snel en voordelig een auto huren in Kristianstad

Onze collega's van de autoverhuur in Kristianstad maken dagelijks een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo weet u zeker dat, als u voor onze autoverhuur kiest, u huurt bij de goedkoopste verhuurder van Zuid-Zweden. En dat is wel zo prettig, want Zweden is al duur genoeg. Bovendien weet u welke service u van ons kunt verwachten. Onze medewerkers zijn telefonisch dag en nacht bereikbaar om u in geval van nood verder te helpen. Met een optionele all-risk verzekering weet u zeker dat u goed verzekerd op pad gaat. Wie liever niet te veel poespas heeft, kiest voor een standaard verzekering en geen onnodige accessoires. Ook dat is geen probleem. Zo betaalt u nooit voor zaken die u niet nodig heeft. Dat is het voordeel van huren bij Sixt.

Kristianstad en de mooie Zweedse natuur

Kristianstad en de mooie Zweedse natuur

Kristianstad heeft een roerige historie. In vroeger eeuwen vormde het de speelbal tussen Denemarken en Zweden. De verschillende invloeden zijn terug te vinden in de stad en zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Tot de bezienswaardigheden behoren verschillende kerken, de stadspoort en het 19de-eeuwse theater. Een huurauto is ook de ideale manier om het achterland van Kristianstad te bereizen. Vertrek vanaf de autoverhuur in Kristianstad, want niet ver buiten de stad begint de schitterende ongerepte Zweedse natuur al. Bossen, meren, rivieren en uitgestrekte vergezichten bepalen het beeld en zorgen voor die typische mystieke Scandinavische sfeer.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties