Autoverhuur
Köping
Inklappen
Zweden // Köping
Gegevens wijzigen

Auto huren Köping – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Köping Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  Köping Tågstation
  73130 Köping

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00

  24u ophalen

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren in Koeping

Koeping is midden in het de regio Maelardalen gevestigd en als u de stad en dit bijzondere gebied goed wilt leren kennen, dan kunt u het beste een auto huren bij autoverhuur Sixt in Koeping. Dit geeft u de gelegenheid om de stad en omgeving te ontdekken in het tempo dat bij u past en op het moment dat het u uitkomt. U wil niet wachten op georganiseerd of openbaar vervoer en dan is een auto huren in Koeping de beste oplossing.

Goedkope autoverhuur

U zult vast een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doen en dan ontdekken dat u bij Sixt autoverhuur in Koeping het beste uit bent. Naast onze scherpe prijzen bieden we u vooral service en kwaliteit. Aspecten die u aanspreken, want u kiest niet voor niets Zweden uit als reisbestemming. De kwaliteit vindt u terug in onze huurauto's. Ze zijn nooit ouder dan zes maanden en dus zullen ze u nooit in de steek laten. U weet zeker dat onze modellen passen bij uw reisgezelschap en uw reisbestemming. Wilt u extra's, zoals een extra verzekering of toch maar een navigatiesysteem? Dan kunt u dat probleemloos bijbestellen. Net als kinderstoeltjes, bijvoorbeeld. U bestelt zelf online (ook via een app op uw smartphone of tablet) of u belt eenvoudig autoverhuur in Koeping. U zult merken dat onze medewerkers goed luisteren en uw problemen zullen omzetten naar oplossingen die uw verblijf in Koeping plezierig zullen maken.

Autoverhuur in Koeping

In Koeping en omgeving kunt u talloze voorbeelden vinden van de oorsprong van de Zweedse welvaart: ijzererts en industrie. Deze regio is de thuishaven van merknamen als Volvo, Leax of bijvoorbeeld Hästens. U kunt na een auto huren in Koeping deze gezellig stad en de regio in alle rust gaan verkennen. Rijdt u op uw gemak door de stad en bewonder de mooie huizen die van rond de 20e eeuwwisseling zijn. Zoekt u rustig uw weg naar de haven en eet er een eenvoudige Zweedse maaltijd in een van de vele kleine restaurants. Wilt u chiquer? Dan rijdt u naar het wervelende centrum van de stad, u parkeert en gaat te voet ontspannen verder. Een auto huren in Koeping betekent vooral: genieten in uw eigen tempo.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice