Helsingborg

Auto huren Helsingborg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Helsingborg ontspannen verkennen met de auto

Een auto huren in Helsingborg is zo geregeld bij de autoverhuur van Sixt. Midden in de stad beschikken wij over een verhuurlocatie die elke dag geopend is. Autoverhuur Helsingborg bevindt zich aan de Kastellgatan 11, in de buurt van het Maria Station. U kunt onze verhuurbalie dus prima bereiken met het openbaar vervoer.

Bekijk meer Bekijk minder
Uitgebreide service bij autoverhuur Helsingborg

Uitgebreide service bij autoverhuur Helsingborg

Bent u per trein of vliegtuig naar deze uitgestrekte stad toegekomen, dan is onze verhuurlocatie precies de juiste plek om uw ontdekkingstocht te beginnen. Natuurlijk kunt u ter plekke een huurauto reserveren, maar ook vooraf is een afspraak zo gemaakt. Bijvoorbeeld door bij ons een auto te huren via het reisbureau. Regelt u de reis helemaal zelf, dan bieden wij u diverse handige mogelijkheden met een snelle service. U kunt direct bellen op het reserveringsnummer: 023-56 986 56. Maar ook vanachter uw pc is uw reservering bij onze goedkope autoverhuur snel vastgelegd. Regelt u de zaken liever mobiel terwijl u al onderweg bent, dan moet u zeker onze praktische mobiele app op uw telefoon installeren. Steeds wanneer u een auto bij ons reserveert maken wij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zo weet u zeker dat u altijd de voordeligste keus heeft. Ook een auto huren in Helsingborg kan aangekleed worden met diverse extra's. Zo biedt de huurovereenkomst een handig navigatiesysteem of kinderzitje. Bovendien kunt u een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder aanmelden.

Fraaie attracties bezoeken

Fraaie attracties bezoeken

Onze betrouwbare auto's zijn nooit ouder dan 6 maanden en uitstekend onderhouden. In Helsingborg staan naast gewone auto's ook stationwagens, sportauto's, cabrio's, SUV's en handige busjes voor u klaar. Helsingborg is een prachtige uitgestrekte stad aan zee. Dus ook voor een dagje naar het strand kunt u heel handig bij ons een auto huren. Daarnaast zijn prachtige gebouwen als de Kärnan toren uit de 14e eeuw, of de historische wandelstraat Kullagatan, comfortabel per auto te bezoeken. En bent u met kinderen, dan is het dierenpark in de stad een echte must!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties