Autoverhuur
Gävle
Inklappen
Zweden // Gävle
Gegevens wijzigen

Auto huren Gävle – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Gävle CS

  Sixt Autoverhuur
  Gävle Centralstation
  803 11 Gävle

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's

 • Gävle

  Sixt Autoverhuur
  Rälsgatan 12
  802 91 Gävle

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Comfortabel Gaevle ontdekken met Sixt

Sixt autoverhuur in Gaevle biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te huren, ook op vakantie. We kennen het allemaal: op vakantie met het vliegtuig is heerlijk, maar een auto ter plekke blijkt meestal wel zo handig. Een auto huren is in zo'n geval een goede oplossing. Gelukkig is er, met 4.000 vestigingen wereldwijd, altijd wel een Sixt autoverhuur vestiging in de buurt, waar u ook op vakantie gaat. Sixt autoverhuur in Gaevle biedt u de keus uit twee vestigingen: één op het centraal station en één in het centrum van de stad. Bij beide vestigingen heeft u een ruime keus uit verschillende types auto's. Daarbij kunt u uw auto 24 uur per dag ophalen én weer inleveren!

Sixt biedt service en kwaliteit

Bij de vestigingen van Sixt kunt u snel, gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Gaevle. U vindt altijd de perfecte auto: Sixt biedt een ruime keus uit verschillende topmerken en -uitvoeringen voor een scherpe prijs. Wij doen altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Een Sixt auto huren in Gaevle biedt u naast goedkope autoverhuur vele andere voordelen: zo zijn onze auto's altijd maximaal een half jaar oud, bieden we u verschillende verzekeringsopties en zijn accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem eenvoudig bij te boeken. Bovendien maken we het u gemakkelijk met verschillende manieren om te huren: via de website, telefonisch, aan de balie of met de Sixt app.

Gaevle verkennen per auto

Gaevle ligt aan de oostzee bij de monding van de rivier Dalälven. Een prachtig gebied dus om de kustlijn te verkennen! Met een auto wordt dit natuurlijk een stuk makkelijker en sneller. Naast de kustlijn is ook het centrum van Gaevle goed bereikbaar per auto. Een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden zoals het concertgebouw, het gevangenismuseum en Gaevle Castle zijn ook zeker de moeite waard. De prachtige stad Sandviken, gelegen aan een meer 20 kilometer ten westen van Gaevle, mag u ook zeker niet missen. Het verkennen van de omgeving wordt een stuk gemakkelijker en comfortabeler met een huurauto van Sixt!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice