Auto huren in Falun

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Falun

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Falun/MM Group Mercedes, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Falun

Een auto huren in Falun

Een auto huren in Falun

Het is ideaal om een auto te huren in Falun, Zweden, wanneer u echt iets van de prachtige plaats wilt zien. Falun heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om bezienswaardigheden en aan te raden horecagelegenheden. U kunt in deze Zweedse plaats goed terecht bij Sixt autoverhuur in Falun. Wij staan voor u klaar op twee locaties in Falun, waar u de gewenste huurauto kunt halen en retourneren volgens uw voorkeuren.
Vanaf de autoverhuur in Falun direct de weg op!

Vanaf de autoverhuur in Falun direct de weg op!

Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's is niet nodig wanneer u huurt bij Sixt. Onze goedkope autoverhuur heeft meer dan vierduizend locaties wereldwijd en is overal een financieel aantrekkelijke keuze. U kunt reserveren via het callcenter, de website, de mobiele app of via het reisbureau. Direct bij aankomst kunt u uw auto ophalen bij de autoverhuur van uw keuze, zodat u geen seconde kwijt bent aan wachten, regelen en organiseren. Alles wordt direct na uw reservering al in orde gemaakt, zodat u direct de weg op kunt wanneer u dit wenst. Falun heeft prachtige bezienswaardigheden welke u met eigen vervoer kunt gaan bezoeken. Denk aan de indrukwekkende grotten van Falun Gruva, het bijzondere Dalarnas Museum of bijvoorbeeld het historische Carl Larssongården. U rijdt overal zorgeloos naartoe, in een fijne en betrouwbare auto van maximaal zes maanden oud.
Een auto huren in Falun; de perfecte combinatie

Een auto huren in Falun; de perfecte combinatie

Wilt u met een gehuurde auto de weg op om alle highlights en trekpleisters in en rond het Zweedse Falun te gaan bewonderen? Dat is bij Sixt zo geregeld. Natuurlijk is het wel prettig wanneer u niet onnodig tijd kwijt bent aan het zoeken van de bezienswaardigheden. Wij bieden u de mogelijkheid om zeer voordelig een navigatiesysteem bij te boeken, zodat u precies weet welke route het meest praktisch is. Voor de veiligheid van kleine kinderen zijn tevens kinder- en babyzitjes tegen een voordelig tarief bij te reserveren. Wij wensen u een goede en vooral zeer comfortabele reis!
Show more

Handige weetjes voor huren in Falun

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Falun?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Falun dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Falun.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Falun?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Falun. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 38 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Het voertuig
(5,0)
Inlevering voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Falun

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Falun?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Falun?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Falun?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Falun

Meer weergeven