Autoverhuur
Enköping
Inklappen
Zweden // Enköping
Gegevens wijzigen

Auto huren Enköping – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Enköping/Delivery Service
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  Ma. - Vr.07:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Enköping/Delivery Service

  Sixt Autoverhuur
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  Ma. - Vr.07:00 - 17:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Maak kennis met de goede en goedkope autoverhuur in Enkoeping!

In Zweden vindt u veel vestigingen van Sixt autoverhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een perfecte auto huren in Enkoeping tegen een aantrekkelijk laag tarief. Met een zeer volledige prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kunnen wij u bij onze goedkope autoverhuur desgewenst aantonen dat Sixt inderdaad de goedkoopste is. Of u bij ons nu kiest voor een grote of kleine personenauto, een handige stationwagen, een coupé, cabrio of 4x4 model; bij Sixt bent u altijd het beste af met optimaal onderhouden tijdelijk vervoer dat nooit ouder is dan een half jaar. Ook kunt u bij ons een functioneel navigatiesysteem of een veilig kinderzitje huren!

Een auto huren in Enkoeping; natuurlijk bij Sixt!

Sixt heeft wereldwijd ruim 2000 vestigingen en is een van de grootste autoverhuurders. Onze 80-jarige ervaring heeft ons gebracht tot een niveau van topklasse op alle fronten. Wij kennen een snelle en klantvriendelijke dienstverlening waarbij uitmuntende service voor de laagste prijs bij ons voorop staat. Een auto huren bij ons is meer dan alleen maar de beschikking krijgen over tijdelijk vervoer. Een huurauto van Sixt biedt u een ongekende reis- en rijervaring. Kom het zelf maar eens zien op onze vestiging die u vindt op de locatie 745 39 in Enkoeping. Om een comfortabele en representatieve auto te huren kunt u gebruik maken van onze website, een handige mobiele app, de telefoon en natuurlijk van een bezoek aan de vestiging zelf!

Bij de autoverhuur in Enkoeping vindt u altijd een passende auto!

Een auto huren in Enkoeping geeft u de tijd en ruimte om te reizen zoals u dat wenst. Vanaf onze professionele autoverhuur in Enkoeping rijdt u binnen de kortste keren de stad en de rest van het prachtige Zweden is. Enkoeping is gelegen in de provincie Uppsala län waar u onder andere een bezoek kunt brengen aan het schitterende paleis in Uppsala. In de gemeente Enkoeping vindt u veel kleinere dorpjes met de voor Zweden typerende huizenbouw. Daarnaast komt u helemaal tot rust in de adembenemende natuur die u overal rond Enkoeping aantreft!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice